donderdag 26 oktober 2023


Voor het derde jaar op rij zal Rinkven België vertegenwoordigen op het Europees kampioenschap voor clubs dat wederom op het prachtige maar o zo moeilijke parcours van Troia in Portugal zal worden gespeeld. 

Op basis van de genoteerde handicaps heeft de editie van dit jaar het sterkste deelnemersveld ooit met spelers die in de amateur golfwereld al heel wat titels op hun palmares hebben staan.

Het tornooi wordt over 3 dagen strokeplay gespeeld waarbij de 2 beste scores van de 3 spelers in rekening worden gebracht.

Het weer zal een belangrijke factor worden die invloed zal hebben op de resultaten. De komende dagen zijn de voorspellingen niet gunstig, windsnelheden tot 60 km/u en regen zullen de naam van “Troia the destroyer” bevestigen.

Jurgen Van der Elst, Lev Grinberg, Diederik Van Doorselaer en Maxim Leys zijn er alvast klaar voor. De oefenronden hebben ze tactisch gezien goed aangepakt, de sfeer zit goed en ze zullen alles geven om een plaats in de top 5 te kunnen bemachtigen. Onze Rinkvenners houden ons dagelijks op de hoogte van het verdere verloop.

Wij wensen Jurgen, Lev, Diederik en Maxim heel veel succes! Aan alle leden een welgemeende dankjewel voor de steun.