Bekijk hier de fixture list van dit golfseizoen

 


 

Op 9 juni mochten de dames de man van hun dromen uitnodigen om samen een wedstrijd te spelen.

De sponsoring werd verzorgd door de “six ladies” , die volgens traditie bier en koekjes op de prijzentafel hadden gezet.

De allerbeste score was 45 punten. Nieuwe verbintenissen kunnen tot geweldige resultaten leiden!!

                                                                                      


 

Op 7 april begon onze wedstrijddag slecht.

De regen kwam met bakken uit de hemel, waardoor veel inschrijvers zich 's morgens afmeldden.

Gelukkig klaarde het om 10.30 uur op waardoor de doorzetters toch nog een aangename dag hadden.

De Friends hadden met het oog op Pasen chocolade kippen op de prijzentafel staan.

 

 


Op 31 maart werd er gestreden om de Lanschot Trofee.

 

De winnares van de dames en de winnaar van de heren mogen de halve finale spelen op golfbaan de Kempense.

Gaby Boumans en Seppo Helvasto gaan dat zeker heel goed doen en hopelijk stoten ze door naar de finale op de Royal Antwerp.

 


 

Op 24 maart kwam sponsor Golf by Ratio na twee jaar afwezigheid weer naar Rinkven.

Behalve een prachtige eerste prijs (een golfreis naar Spanje)  werd een Yonex driver verloot als aanwezigheidsprijs.

Onderstaande link geeft een goede impressie van deze prachtige dag. 

https://www.youtube.com/watch?v=jHhgpX2nkuQ

 


 

Senior Openingswedstrijd zomerseizoen.

17 maart was de opening van het zomerseizoen. Traditiegetrouw geven de past captains hier acte de presénce om de zomer in te luiden en de prijzentafel te vullen.

De scramble werd in de eerste categorie gewonnen door Joshua Stein en Ronny Verest, in categorie twee waren Jan de Wacker en Victor Ceelen de gelukkige winnaars.

 

 

 


 

 


 

Op 24 februari werd de wedstrijd gesponsord door "the  Chaps",  een groep vitale mannen die naast golf ook van wijn houdt en daarom mooie flessen wijn op de prijzentafel had staan. Naast de wijn waren the Chaps ook mede sponsor van de pub stop. En dat smaakte heerlijk, een kop warme soep. Helaas gooide een fikse hagel-en regenbui roet in het eten, waardoor sommige senioren met onderkoelingsverschijnselen van de baan kwamen. Degenen die de 18 holes uitgespeeld hebben, verdienen een extra pluim.

 

 

 

 

 


17 februari, een dag met veel wind, maar gelukkig nog  geen storm. De wedstrijdformule was een scramble met 2 gesponsord door the Eagles., t.w. de families Theunen, Regemortel en De Saegher. Een mooie prijzentafel was de beloning. Onze captain Michel met assistentie van Christine Jongekrijg wonnen de eerste prijs met een monsterscore van 49 punten op de voet gevolgd door de familie Laddyn.

 

Wat is leuker:  de golf of de après golf? 

 


 

Op 10 februari waren Caroline en Jos van der Weyden de sponsors. De formule was een foursome, wat niet voor iedereen even gemakkelijk was.

Je doet extra je best want je wil de mooie slag van je partner niet verprutsen en dan gaat het toch nog fout. Niettemin waren er mooie scores.  

 

Sponsors: onze hartelijke dank

 


 

27 januari een natte dag. Maar na de eerste 9 holes op de North Course gespeeld te hebben, werden we onthaald op heerlijke saté en rijst door Christine en Saïd. Het was Saïd zijn laatste pubstop en hij had beloofd iets extra lekkers klaar te maken.

 

Maar daarmee was het nog niet gedaan! De sponsors van de dag waren The Rebels. Zij hadden alles uit de kast getrokken om er een geslaagde dag van te maken.

Prachtige en originele prijzen. Het was de moeite waard om door te zetten in de regen.

 


         

Onze laatste wedstrijd van het jaar met een prijsuitreiking. Saïd was namens De Smaak de sponsor. Na hole 9 kregen we een  kopje soep aangeboden wat goed smaakte na onze worsteling om met 3 clubs en een putter  een redelijke score te behalen. Het was een prachtige dag. De zon liet zich na weken weer eens zien en Christine, het nieuwe lid van het seniorencomité zat geduldig naast de soeppot op ons te wachten en genoot intussen van het mooie uitzicht. .

Na de prijsuitreiking nog een drankje en een hapje van Saïd en de dag kon niet meer stuk.              


9 december: Sinterklaas is nog niet vertrokken naar Spanje maar heeft gewacht op onze seniorenwedstrijd. Met behulp van bakkerij Smouts had hij heerlijke speculaaspoppen en chocolade bij zich. Dank u wel Francine en Marcel.

Maar voor al dat lekkers moesten we wel iets doen. Eerst een cross country spelen. Het parcours was vastgelegd door Jan Ooms en Michel De Gruyter.

Tijdens dit parcours kwamen we de Sint tegen die een nieuwe Piet uit Spanje had meegenomen: namelijk Pablo de Discopiet.

Voor al dat lekkers moest dus eerst gedanst worden en dat deden we graag.

 Dank u wel Sinterklaas en Zwarte Piet. Hopelijk zien we u volgend jaar weer terug.