Klik HIER voor de senioren fixture list

 


 

Donderdag liepen twee valkeniers op Rinkven met op hun arm een prachtige woestijnbuizerd. De roofvogels moeten ervoor gaan zorgen, dat de kraaien zich minder prettig op de fairways voelen en de vlucht nemen, zodat ze geen gras meer kunnen omploegen op zoek naar engerlingen.

Zie je vanaf nu 2 imposante vogels boven Rinkven in de lucht scheren, dan weet je dat ze aan het werk zijn.

       

 


Captain Jeroen Veldkamp gaat ons verlaten en verhuizen naar Nederland.

Met pijn in ons hart nemen wij afscheid van Jeroen en Ellen. Jeroen, nogmaals bedankt!

Je was een zeer fijne, efficiënte captain.Je opgewektheid en relativeringsvermogen gaan we zeker missen. Maar gelukkig is Michel De Gruyter bereid de fakkel over te nemen.  De ervaren Michel gaat dit zeker net zo goed doen.

 


15 oktober was de laatste dag waarop wij nog een prijsuitreiking mochten doen, daarom hebben we alle huldigingen tezamen gevoegd en het zomerseizoen afgesloten.

De sponsors van deze dag, op de foto verstopt achter een mooie prijzentafel, waren  Monique van Woensel, Cathy en Christian Ladyn en Ilse De Kort.

De beste senior spelers van het zomerseizoen 2020 zijn Joshua Stein en Thea Termaat. De birdy queen is Betty Stöve en de birdy king is Joshua Stein.


Vorig weekend werd er gestreden om het clubkampioenschap senioren en super senioren. 

Bij de senioren heren is Richard Ginder kampioen geworden en Jan Veelaert is runner-up. 

Bij de senioren dames is Cathy De Gendt de winnares en Anne Verbeeck is op de tweede plaats geëindigd met slechts 1 slag meer. 

Super senioren heren is gewonnen door Robert Henkes met Marc Verhulst als tweede. 

Super senioren dames is wederom gewonnen door Betty Stöve met Ellen Veldkamp als runner up.

 


 

Het mocht weer ....... Een prijsuitreiking. Wat was iedereen blij. Een prijsuitreiking is toch altijd de kers op de taart na een golfdag. We speelden een scramble met vier op donderdag 3 september. Het deelnemersveld was groot, dus evenzo de concurrentie.

De Boer & Partners Immobiliëngroep en herenkledingzaak Guy Ophoff, geleid door Stephan Ophoff waren de royale sponsors van deze wedstrijd. Mooie prijzen, een drankje, lekkere hapjes. Dank jullie wel.

 


Op 30 juli vond een van de leukste wedstrijden van het jaar plaats, nl. het Ambrastoernooi. De vrolijke fietsers waren de sponsors.

 

Zoals de foto's laten zien, was er gelukkig meer vrolijkheid dan ambras.


 

De winterkoning van seizoen 2019/2020 is François Van Regemortel geworden. Een verlate huldiging, maar zeker dik verdiend. Proficiat François!


Bank Deelen was de sponsor van de wedstrijd op 16 juli. Deze keer geen spelformule, maar een gewone stableford wedstrijd.

 


Op 9 juli was het de wedstrijd van de past captains. Een scramble met 2 lijkt gemakkelijk, maar door de weinige strokes die men in deze formule meekrijgt, moet iedereen toch goed zijn best doen.

 

We hadden zelfs een hole in one:  Annie Nuyts op South Course 11.

Proficiat Annie!


Op 2 juli hadden de dames van Rinkven weer de kans om de man van hun dromen uit te nodigen. Bakkerij Smouts was een van de sponsors met heerlijke koekjes en chocolade. Voor de mannelijke winnaars was er weer een selectie van lokale bieren. Omdat het socio diner niet door kon gaan vanwege coronamaatregelen werd een receptie aangeboden. Kortom het was een fantastische dag.

 

 


Het seniorencommitee verwelkomt Michel De Gruyter als nieuw lid. Wij zijn heel blij met deze aanwinst en zijn ervan overtuigd dat Michel een belangrijke bijdrage zal leveren aan het optimaliseren van onze senioren wedstrijddagen.