Gelieve hier de fixture list voor de senioren, van dit golfseizoen, terug te vinden.

 


 

Senioren Wedstrijd by Ophoff - De Boer en Partners op 14 september

Op 14 september speelden we een texas scramble met 4. Een formule om prachtige scores te behalen. Stephan Ophoff en De Boer & Partners waren onze sponsors. Wij kregen een prachtige receptie aangeboden op een zonovergoten terras. Een prachtig einde van de zomer van 2023.

 


Senioren Ontmoeting Oostende - Rinkven @ Oostende op 8 september

Op 8 september hadden we een uitstap naar Oostende. De baan lag er mooi en goed onderhouden bij. Met een lichte zeebries was het zeer aangenaam spelen. De beste score met 45 punten werd gehaald door Gaby Boumans en Daniëlle Verellen.

 


Senioren by D&D op 17 augustus

Op 17 augustus waren de nestors van Rinkven enthousiaste deelnemers en tevens sponsors van de seniorenwedstrijd.
De D & D ‘ers hadden er duidelijk plezier in. 

 


Senioren Wedstrijd by Nicole & Margriet op 24 augustus

Op 24 augustus waren Margriet Hellemans en Nicole Segers het middelpunt van de dag.
Zij stonden stralend achter hun mooie prijzentafel.
Ook de winnaars zagen er gelukkig uit.
Goed spelen en een fles champagne als beloning. Wat wil je nog meer? 

 


Wedstrijd 10 augustus door de Amigo’s 

Na alle regen van de afgelopen weken scheen eindelijk weer eens de zon.
Tijdens een etentje kwamen Hilde de Bie, Grace Noorlander, Philip Vernaet, Joshua Stein  en Paul Verkooijen spontaan tot het besluit een wedstrijd te sponsoren. Na discussie werd de naam Amigo’s gekozen. En voila, daar staan ze. 

 


Senioren Ambras Toernooi by Vrolijke Fietsers op 13 juli 

Op 13 juli was het ons jaarlijkse ambrastoernooi. Met je partner een foursome spelen is geen gemakkelijke opgave.
Gelukkig vielen de echtelijke ruzies na afloop mee. Onze captain had voor de prijsuitreiking zich verkleed als een vrolijke fietser, want zij waren de sponsors van dag. 

 


Senioren by Bank Delen op 6 juli

Donderdag  6 juli een stralende dag voor een partijtje golf. De inschrijvingslijst stond goed vol. De senioren hadden er duidelijk zin in.
Delen private banking was de sponsor, waarvoor onze dank. 

 


Tweedaagse outing naar Nunspeet op 21 en 22 juni

 

 


Dames nodigen uit op 29 juni

Op 29 juni nodigden de dames een heer uit.
Een texas scramble met twee is een ontspannen formule. Six ladies waren sponsor. De winnaars werden niet in de  bloemen maar in het bier gezet

 


Senioren Wedstrijd by M.O.D. op 1 juni

Op 1 juni stonden de MOD’s voor de prijzentafel. Prachtige prijzen die men kon winnen door de formule chapman goed te spelen. De MOD’s ook wel de Masters of Disasters zijn gerenommeerde artsen en tandartsen op pensioen die nu veel golfen.

 


Senioren Wedstrijd 'Heren 1 nodigen uit' by DC10 op 25 mei

Op 25 mei waren de DC 10 ‘ers onze sponsors van de wedstrijd ‘heren nodigen uit’ . Een ploeg straffe mannen die iedere dinsdag om 10 uur op de afslag staan.  Zij spelen voor een fles wijn, maar nu werd de wijn geschonken aan de winnaars van deze dag.

 


Senioren Wedstrijd By The Chaps op 20 april

Deze groep krasse mannen in mooie outfit met de naam Chaps hadden veel flessen Aix ingeslagen om de winnaars te trakteren van de wedstrijd van 20 april.

 


Senioren Wedstrijd Rinkven - Damme op 13 april

Op 13 april kwam Damme bij ons op bezoek met een delegatie van 36 deelnemers.
Zoals ieder jaar spelen we een 4bbb en de scores van Rinkven en Damme worden dan opgeteld. Dit jaar is Rinkven de winnaar en mocht de beker in ontvangst nemen. De topscore werd door echtpaar van Regenmortel neergezet.

 


 

 


 

Senioren Wedstrijd By The Friends

Donderdag 6 april was een kletsnatte dag. Iedereen die de wedstrijd heeft uitgespeeld, heeft eigenlijk een prijs verdiend voor moed en volharding. Helaas waren die er niet. Alleen voor de nummers 1 tot en met drie.
De chocolade paashazen werden geschonken door de Friends, dames die sinds hun interclub wedstrijden vriendinnen zijn.

 

 


 

Senioren Wedstrijd By "The Rebels"

Op 30 maart waren de krasse rebellen de sponsor van dienst. En zoals hun mecenas Guy De Roeck in zijn toespraak vertelde: oud maar nog springlevend. De formule was een shamble en de eerste prijs van die heerlijke fantastische hammen.

 

 


 

Senioren Van Lanschot Trofee Golf Vlaanderen

Op 23 maart werd er gestreden om de van Lanschot trofee.
Bij de dames was Lieve Heylen de winnares en Herman Boumans had bij de heren de beste score. Zij mogen de halve finale op Spiegelven in juni spelen.

 

 


 

De start van het nieuwe zomerseizoen en zoals de traditie dit gebiedt geven de past en de huidige captains acte de présence. Om te wennen aan zomer teeboxen en zomergreens is een scramble de ideale formule.


 


 

Senior Golf Wedstrijd by Ratio

Op 2 maart was Golf by Ratio als sponsor weer op Rinkven. Hilde Schellekens won met 51 punten de eerste prijs en mag de finale spelen op Keerbergen. De hoofdprijs is een golfreis naar Spanje.

Via deze link kan u nog meer foto's bekijken.

 

 


 

Op 23 februari waren Marc en Louisa Van den Bleeken onze sponsors. Er werden mooie scores behaald met de formule 4BBB. De winnaars werden beloond met sportsokken om nog beter te stappen. 

 

 


 

 

Happy Valentine op 16 februari

The Eagles, de heer en mevrouw Van Regenmortel, De Saegher en Theunen hebben een happy Valentine georganiseerd op 16 februari. De grote kunst was om een bal te slaan door een mooi hart. De beloning voor die dag goed te spelen bestond uit zoete en zoute versnaperingen.

 

 

 


 

Senior Wedstrijd 9 februari

Lina Dom en Lisette Waelbers waren de sponsors op 9 februari ’23.

 

 


 

Scramble Wedstrijd op 19 januari

Op 19 januari kwam Saïd naar Rinkven om de prijzen van de Scramble wedstrijd uit te reiken. Saïd is de eigenaar van restaurant Ciconia en cateringbedrijf De Smaak. 

 


 

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar


Op donderdag 5 januari was het de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Dit wordt traditioneel gesponsord door onze vier koninginnen: Annie, Chris, Mieke en Ingrid. 

 


 

SR Sinterklaas Cross Country by DC 10.

Sinterklaas is nog wat langer in België gebleven zodat hij op 8 december de senioren op Rinkven kon bezoeken. Dit jaar was hij zelfs vergezeld van 2 pieten.
De DC tieners hebben Sinterklaas wel geholpen om prijzen te kopen, want de geldbuidel van die oude man was na 5 december wel totaal leeg.