Klik hier voor Rinkven's seniorenkalender 2019

 


  

 


 

 

 

 

 


 

 

Op 30 mei werd op de terreinen van Fl. Nippon golf in Hasselt het kampioenschap clubteam super senioren gestreden. Ten gevolge van een gebrek aan belangstelling in het verleden stond Rinkven in de 3de divisie gerangschikt. Dringend tijd om hieraan te remediëren.

Er mochten slechts 2 gemengde teams afgevaardigd worden. Er wordt een 4BBB gespeeld. De scores van beide teams worden samengeteld om het finale resultaat te bepalen. Voor onze club namen deel Carine Bruneel met Robert Henkes en Danielle Janssen met Herman Boumans.

Juist voor de start van de wedstrijd viel Herman uit wegens een rugblokkering; bijgevolg diende Danielle in haar team de klus alleen te klaren. Zij deed dit uitstekend met een score van + 10. Ondanks deze handicap lukten onze teams er finaal in om de tweede plaats te veroveren met een score van + 19, waardoor Rinkven volgend jaar in 2de divisie zal aantreden.

Bravo voor deze mooie prestatie.

 


 

Clubkampioenschap senioren en super senioren

Op maandag 30 april was onze eerste competitie voor de titel van clubkampioen senioren en super senioren gepland.

Het natte weer speelde ons parten en de slechte toestand van het terrein maakte het onmogelijk deze wedstrijd doorgang te laten vinden.

De wedstrijd voor de super senioren werd dan, zij het in 1 i.p.v. 2rondes,  georganiseerd op woensdag 2 mei.

De winnaars zijn zoals u kunt zien op de foto:

Bij de heren: William Fuchs
Bij de dames: Betty Stove

Het clubkampioenschap van onze jongere heren en dames senioren vond plaatsvinden samen met het algemene clubkampioenschap, en dit op zaterdag 26 mei.

Deze wedstrijd werd gespeeld in twee rondes op het prachtige BKO terrein. De respectievelijke winnaars:

Bij de dames: Eveneens Betty Stöve
Bij de heren: Frank Plancke

Proficiat voor alle clubkampioenen!

Senior captain


 

Wintercompetitie 2017/2018

De wintercompetitie voor senioren is opnieuw opgestart.

Zoals vorige jaren is er een Order of Merit en wordt er op het einde van deze competitie een overall winterkoning/koningin  en prins/prinses aangeduid.

Deze bekroning wordt bekomen voor de speler/speelster met het beste resultaat over de verschillende wedstrijden.
Dat resultaat wordt als volgt berekend : de score van de 5 beste wedstrijden voor 31/12/2017 en de 5 beste vanaf 01/01/2018 tot de start van de zomerwedstrijden wordt samengeteld.

Elke wedstrijd, in welke formule ook, telt mee.

Per wedstrijd wordt een degressieve score van 10 (voor de beste score van de dag) tot 1 (voor de 10de score van de dag)  gegeven.

De verdeling der punten gebeurt (althans in de Ssb formules) over de 3 categorieën zowel voor dames als heren.

De tussenstand van de Order of Merit kan u op het aankondigingsbord achter in de aankomsthal van het clubhouse vinden of klik hier.