Gelieve hier de fixture list voor de senioren, van dit golfseizoen, terug te vinden.

 


 

De start van het nieuwe zomerseizoen en zoals de traditie dit gebiedt geven de past en de huidige captains acte de présence. Om te wennen aan zomer teeboxen en zomergreens is een scramble de ideale formule.


 


 

Senior Golf Wedstrijd by Ratio

Op 2 maart was Golf by Ratio als sponsor weer op Rinkven. Hilde Schellekens won met 51 punten de eerste prijs en mag de finale spelen op Keerbergen. De hoofdprijs is een golfreis naar Spanje.

Via deze link kan u nog meer foto's bekijken.

 

 


 

Op 23 februari waren Marc en Louisa Van den Bleeken onze sponsors. Er werden mooie scores behaald met de formule 4BBB. De winnaars werden beloond met sportsokken om nog beter te stappen. 

 

 


 

 

Happy Valentine op 16 februari

The Eagles, de heer en mevrouw Van Regenmortel, De Saegher en Theunen hebben een happy Valentine georganiseerd op 16 februari. De grote kunst was om een bal te slaan door een mooi hart. De beloning voor die dag goed te spelen bestond uit zoete en zoute versnaperingen.

 

 

 


 

Senior Wedstrijd 9 februari

Lina Dom en Lisette Waelbers waren de sponsors op 9 februari ’23.

 

 


 

Scramble Wedstrijd op 19 januari

Op 19 januari kwam Saïd naar Rinkven om de prijzen van de Scramble wedstrijd uit te reiken. Saïd is de eigenaar van restaurant Ciconia en cateringbedrijf De Smaak. 

 


 

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar


Op donderdag 5 januari was het de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Dit wordt traditioneel gesponsord door onze vier koninginnen: Annie, Chris, Mieke en Ingrid. 

 


 

SR Sinterklaas Cross Country by DC 10.

Sinterklaas is nog wat langer in België gebleven zodat hij op 8 december de senioren op Rinkven kon bezoeken. Dit jaar was hij zelfs vergezeld van 2 pieten.
De DC tieners hebben Sinterklaas wel geholpen om prijzen te kopen, want de geldbuidel van die oude man was na 5 december wel totaal leeg.