Onze laatste wedstrijd van het jaar met een prijsuitreiking. Saïd was namens De Smaak de sponsor. Na hole 9 kregen we een  kopje soep aangeboden wat goed smaakte na onze worsteling om met 3 clubs en een putter  een redelijke score te behalen. Het was een prachtige dag. De zon liet zich na weken weer eens zien en Christine, het nieuwe lid van het seniorencomité zat geduldig naast de soeppot op ons te wachten en genoot intussen van het mooie uitzicht. .

Na de prijsuitreiking nog een drankje en een hapje van Saïd en de dag kon niet meer stuk.              


9 december: Sinterklaas is nog niet vertrokken naar Spanje maar heeft gewacht op onze seniorenwedstrijd. Met behulp van bakkerij Smouts had hij heerlijke speculaaspoppen en chocolade bij zich. Dank u wel Francine en Marcel.

Maar voor al dat lekkers moesten we wel iets doen. Eerst een cross country spelen. Het parcours was vastgelegd door Jan Ooms en Michel De Gruyter.

Tijdens dit parcours kwamen we de Sint tegen die een nieuwe Piet uit Spanje had meegenomen: namelijk Pablo de Discopiet.

Voor al dat lekkers moest dus eerst gedanst worden en dat deden we graag.

 Dank u wel Sinterklaas en Zwarte Piet. Hopelijk zien we u volgend jaar weer terug.                              

 


Op 2 december werd de wedstrijd gesponsord door Luc en Yolanda van Heurck. Geen spelletje deze keer maar een klassieke single stableford.

 

We kregen een pubstop aangeboden. Saïd stond met zijn foodtruck ons op te wachten voor hole 10 van de South Course. Heerlijke frites met draadjesvlees volgens het recept van Wout Bru. Vol enthousiasme vervolgden we ons parcours. De zon scheen en geen regen. Hadden de thuisblijvers toch ongelijk?

Maar te vroeg gejuicht. De lucht werd donker en er viel een enorme hagelbui. De greens waren onspeelbaar. Wat te doen? Dan maar richting clubhuis. De winnaars kregen een prijs over de eerste 9 holes.  Een receptie met wijn en heerlijke hapjes werd ons allen als beloning aangeboden. Hartelijk dank Luc en Yolanda.

 

 

 

 


 

Op 25 november was het geen black Friday maar black Thursday. De senioren waren gevraagd om die dag in het zwart te komen spelen en ook de prijzen waren aangepast. Rode wijn in zwarte flessen.

                                                        

 

                 Michel en Patrice waren het mooist gekleed en zij verdienen het om speciaal op de foto te worden gezet.                         

                                                                 


Op 18 november hadden we onze eerste pubstop. Gedurende het winterseizoen zullen we, wanneer de North Course gespeeld wordt, jullie verrassen met een lekker kopje soep of een andere traktatie. 

 

De wedstrijd werd gesponsord door de familie De Smet en d'Helsen. De strijd werd gestreden om de mooie fotokalenders van Roger en andere prachtige prijzen. 

 


 

Donderdag 28 oktober speelden we onze laatste wedstrijd van het zomerseizoen. De wedstrijd werd gesponsord door Delen Private Banking.

De uitslag van deze wedstrijd telde nog mee voor de totale stand van speler en speelster van het jaar.

Marc van den Bleeken won glansrijk bij de heren en Yolanda van Heurck stak met kop en schouders boven de dames uit. Zij ontvingen heerlijke champagne geschonken door Despert.

 Daarnaast werden de amino's van het jaar gehuldigd. Dat zijn senioren met het meeste aantal deelnemingen aan de seniorenwedstrijd.

Margriet Hellemans won de prijs bij de dames en Victor Ceelen is de winnaar bij de heren. Ook zij ontvingen wijn geschonken door Despert.

 Het seizoen werd afgesloten met een diner en vanaf volgende week starten we de wintercompetitie.

 

 


Op 14 oktober waren Cathy, Ilse en Monique onze vertrouwde sponsors. 

De winnaars werden getrakteerd op heerlijke flessen wijn. Dank jullie wel hiervoor. 

Van Onderwerp Ontvangen Grootte Categorieën
m.dorsman@skynet.be seniorencorner 15:38 143 kB

 

 


Ons damesteam Supersenioren heeft na een spannende finale te Knokke nipt verloren van de rivaal Waterloo. Ze hebben een geweldige prestatie neergezet.

 

Alle 4 de wedstijden daarvoor hebben ze met 3-0 gewonnen. Proficiat dames jullie zijn ......SUPER!!!!!!

 

 


Op 23 september was LW golfshop de sponsor van de dag. Lien werd bij de prijsuitreiking bijgestaan door haar schattige dochtertje Maya.Herman Boumans was de winnaar in de eerste categorie, Guy Bergmans won de eerste prijs in de 2e categorie en Louisa Jansen was winnares in categorie 3.

 

 

 


Op 16 september was Sereni de sponsor van onze wedstrijd met de formule: op de eerste 6 holes 1 score opschrijven, op de holes 7 t/m 12 2 scores en op de holes 13 t/m 18 3 scores. De prijswinnaars in de 2e en 1e categorie:

 


 

Op 2 september werd de wedstrijd gesponsord door herenmodezaak Guy Ophoff in Brasschaat en Immobiliënkantoor De Boer & Partners. De formule was een texas scramble met 4. Er werden prachtige scores behaald. Met 49 punten: Betty Stöve, Michel De Gruyter, Anne en François van Regemortel.

 

De tweede prijs ging naar Grace Noorlander, Joshua Stein, Yolanda van Velthoven en Viviane Callewaert. Derde prijs voor Ling en Eddy Verbeelen, Partrice en Luc Houben. Deze stralende dag werd afgesloten met een receptie aangeboden door de sponsors op het zonovergoten terras.


With a touch of orange and a touch of red werd er gisteren gestreden voor 'de klomp'. De Belgische vlag zal het komende jaar de felbegeerde trofee sieren!

Bekijk alle foto's in het fotoboek van Rinkven onder de rubriek leden op onze website.


12 augustus, een echte zomerdag en zo waar zonder regen! De senioren bonden met elkaar de strijd aan voor de klassering van 2021. Sponsor was bakkerij Dellafaille  in Schoten en de winnaars kregen een bon om een heerlijke taart te kopen.


Op 29 juli hebben wij ons jaarlijkse Ambrastoernooi gehouden. We speelden een foursome wat toch een moeilijke formule is om zonder ergernis van de baan te komen.

 

 

Onze inspanningen werden beloond door een mooie prijzentafel geschonken door de "Vrolijke fietsers". De families Somers, Darcis en Van Loon doen dus naast golfen grote fietstochten maken.


 

Op 1 juli was het de dag waarop de heren een dame naar keuze mochten uitnodigen. De wedstrijd werd gesponsord door de DC10. Dat is een groep heren die iedere dinsdagmorgen om 10.00 uur op de teebox een afspraak heeft.

De wedstrijd in de eerste categorie werd gewonnen door Ilse De Kort en Joshua Stein.


Op 17 juni was het senioren invitation's day en mochten we een vriend of vriendin van een andere club uitnodigen. De wedstrijd werd gesponsord door de inmiddels bekende MOD's: De Masters of Disasters. Dirk Van den Broeck gaf een uitleg wat die Masters allemaal kunnen. 

 

De prijsuitreiking werd afgesloten met een heerlijk glas koele wijn, waar iedereen aan toe was na deze warme zomerdag.

 

 

Maar ................. het was voor Patrice Houben de dag van haar leven.

Een hole in one op NC 15. Zij kreeg een mooi ingelijst certificaat overhandigd.

Proficiat


Op 10 juni 2021 mochten wij onze eerste wedstrijd met prijsuitreiking houden. Wat hebben we hier naar uitgezien na alle coronamaatregelen!

We gingen als socio's de lockdown in en kwamen er als amino's uit. Bij iedere wedstrijd zal er een aparte neary en leary zijn voor de aminoleden.

Hopelijk zijn we aan het einde van dit seizoen allemaal in het bezit van deze mooie golfballen.

De dames hadden de eer om een man uit te nodigen en het mocht absoluut niet de echtgenoot zijn. We moesten uit onze bubbel komen.

De beste score van deze texas scramble was 44 punten en die is behaald door Grace Noorlander en Joshua Stein.