Klik HIER voor de senioren fixture list

 


Op 14 oktober waren Cathy, Ilse en Monique onze vertrouwde sponsors. 

De winnaars werden getrakteerd op heerlijke flessen wijn. Dank jullie wel hiervoor. 

Van Onderwerp Ontvangen Grootte Categorieën
m.dorsman@skynet.be seniorencorner 15:38 143 kB

 

 


Ons damesteam Supersenioren heeft na een spannende finale te Knokke nipt verloren van de rivaal Waterloo. Ze hebben een geweldige prestatie neergezet.

 

Alle 4 de wedstijden daarvoor hebben ze met 3-0 gewonnen. Proficiat dames jullie zijn ......SUPER!!!!!!

 

 


Op 23 september was LW golfshop de sponsor van de dag. Lien werd bij de prijsuitreiking bijgestaan door haar schattige dochtertje Maya.Herman Boumans was de winnaar in de eerste categorie, Guy Bergmans won de eerste prijs in de 2e categorie en Louisa Jansen was winnares in categorie 3.

 

 

 


Op 16 september was Sereni de sponsor van onze wedstrijd met de formule: op de eerste 6 holes 1 score opschrijven, op de holes 7 t/m 12 2 scores en op de holes 13 t/m 18 3 scores. De prijswinnaars in de 2e en 1e categorie:

 


 

Op 2 september werd de wedstrijd gesponsord door herenmodezaak Guy Ophoff in Brasschaat en Immobiliënkantoor De Boer & Partners. De formule was een texas scramble met 4. Er werden prachtige scores behaald. Met 49 punten: Betty Stöve, Michel De Gruyter, Anne en François van Regemortel.

 

De tweede prijs ging naar Grace Noorlander, Joshua Stein, Yolanda van Velthoven en Viviane Callewaert. Derde prijs voor Ling en Eddy Verbeelen, Partrice en Luc Houben. Deze stralende dag werd afgesloten met een receptie aangeboden door de sponsors op het zonovergoten terras.


With a touch of orange and a touch of red werd er gisteren gestreden voor 'de klomp'. De Belgische vlag zal het komende jaar de felbegeerde trofee sieren!

Bekijk alle foto's in het fotoboek van Rinkven onder de rubriek leden op onze website.


12 augustus, een echte zomerdag en zo waar zonder regen! De senioren bonden met elkaar de strijd aan voor de klassering van 2021. Sponsor was bakkerij Dellafaille  in Schoten en de winnaars kregen een bon om een heerlijke taart te kopen.


Op 29 juli hebben wij ons jaarlijkse Ambrastoernooi gehouden. We speelden een foursome wat toch een moeilijke formule is om zonder ergernis van de baan te komen.

 

 

Onze inspanningen werden beloond door een mooie prijzentafel geschonken door de "Vrolijke fietsers". De families Somers, Darcis en Van Loon doen dus naast golfen grote fietstochten maken.


 

Op 1 juli was het de dag waarop de heren een dame naar keuze mochten uitnodigen. De wedstrijd werd gesponsord door de DC10. Dat is een groep heren die iedere dinsdagmorgen om 10.00 uur op de teebox een afspraak heeft.

De wedstrijd in de eerste categorie werd gewonnen door Ilse De Kort en Joshua Stein.


Op 17 juni was het senioren invitation's day en mochten we een vriend of vriendin van een andere club uitnodigen. De wedstrijd werd gesponsord door de inmiddels bekende MOD's: De Masters of Disasters. Dirk Van den Broeck gaf een uitleg wat die Masters allemaal kunnen. 

 

De prijsuitreiking werd afgesloten met een heerlijk glas koele wijn, waar iedereen aan toe was na deze warme zomerdag.

 

 

Maar ................. het was voor Patrice Houben de dag van haar leven.

Een hole in one op NC 15. Zij kreeg een mooi ingelijst certificaat overhandigd.

Proficiat


Op 10 juni 2021 mochten wij onze eerste wedstrijd met prijsuitreiking houden. Wat hebben we hier naar uitgezien na alle coronamaatregelen!

We gingen als socio's de lockdown in en kwamen er als amino's uit. Bij iedere wedstrijd zal er een aparte neary en leary zijn voor de aminoleden.

Hopelijk zijn we aan het einde van dit seizoen allemaal in het bezit van deze mooie golfballen.

De dames hadden de eer om een man uit te nodigen en het mocht absoluut niet de echtgenoot zijn. We moesten uit onze bubbel komen.

De beste score van deze texas scramble was 44 punten en die is behaald door Grace Noorlander en Joshua Stein.