Klik hier voor Rinkven's seniorenkalender 2019

 


  

 


 

 

 

 

 


 

 

Op 30 mei werd op de terreinen van Fl. Nippon golf in Hasselt het kampioenschap clubteam super senioren gestreden. Ten gevolge van een gebrek aan belangstelling in het verleden stond Rinkven in de 3de divisie gerangschikt. Dringend tijd om hieraan te remediëren.

Er mochten slechts 2 gemengde teams afgevaardigd worden. Er wordt een 4BBB gespeeld. De scores van beide teams worden samengeteld om het finale resultaat te bepalen. Voor onze club namen deel Carine Bruneel met Robert Henkes en Danielle Janssen met Herman Boumans.

Juist voor de start van de wedstrijd viel Herman uit wegens een rugblokkering; bijgevolg diende Danielle in haar team de klus alleen te klaren. Zij deed dit uitstekend met een score van + 10. Ondanks deze handicap lukten onze teams er finaal in om de tweede plaats te veroveren met een score van + 19, waardoor Rinkven volgend jaar in 2de divisie zal aantreden.

Bravo voor deze mooie prestatie.

 


 

Clubkampioenschap senioren en super senioren

Op maandag 30 april was onze eerste competitie voor de titel van clubkampioen senioren en super senioren gepland.

Het natte weer speelde ons parten en de slechte toestand van het terrein maakte het onmogelijk deze wedstrijd doorgang te laten vinden.

De wedstrijd voor de super senioren werd dan, zij het in 1 i.p.v. 2rondes,  georganiseerd op woensdag 2 mei.

De winnaars zijn zoals u kunt zien op de foto:

Bij de heren: William Fuchs
Bij de dames: Betty Stove

Het clubkampioenschap van onze jongere heren en dames senioren vond plaatsvinden samen met het algemene clubkampioenschap, en dit op zaterdag 26 mei.

Deze wedstrijd werd gespeeld in twee rondes op het prachtige BKO terrein. De respectievelijke winnaars:

Bij de dames: Eveneens Betty Stöve
Bij de heren: Frank Plancke

Proficiat voor alle clubkampioenen!

Senior captain