Beste dames,

Op deze pagina vindt u onze wedstrijdkalender 2018 , de nieuwsbrief, aankondigingen over onze outings, de verslagen na een outing, enz. Neem regelmatig eens een kijkje voor updates.Beste dames,

ons damescomité heeft, voor we de zomervakantie in gaan, nog heel wat moois te bieden:

  • 29 mei spelen we een chapman voor het goede doel “duo for a job” met als sponsor Dominique Femont, Monique Van Varenbergh en Joelle Vijt.
  • 5 juni is het Woman.s Golf Day en maken we er een gezellige dag van. Alle speelsters worden verwend met een leuke attentie en de dresscode is “a touch of pink”. Onze sponsors zijn Ann Demaerel, Saskia Galeyn, Ingrid Rombouts, Myriam Roosens en Ilse Segers.
  • 12 juni mogen we Lien.s pro shop als onze trouwe sponsor begroeten.
  • 19 juni is het vriendinnendag en mag je een vriendin van een andere club uitnodigen om met ons mee te spelen in een 4BBB, shotgun. Trouwe sponsors zijn Aline Paulus en Titje Van Heurck. Het wordt dubbel zo gezellig als we na de prijsuitreiking gezellig een hapje blijven eten.
  • 26 juni spelen we 3 best of 4, shotgun, met als sponsor Hilde Cornelissen, Brigitte Goethals , Sybille Heeneman en Julienne Stijnen.

Ook in de zomermaanden staan er mooie wedstrijden op het programma.

Sportieve groetjes,

Ilse De Kort

Ladies captain