Beste Dames,

De wedstrijdkalender van de Ladies Days voor het nieuwe seizoen van 2024 is beschikbaar, klik hier om deze te openen in PDF. Bij vragen kan u steeds contact opnemen met de Ladies Captain, Elisabeth Cooymans via ladiescaptainrinkven@gmail.com.


Win een unieke gouden ring!

Lieve dames,

Wij hebben geweldig nieuws voor jullie!

Voor de derde editie van onze Ladies Diamond Open (Ladies Invitation) op 20 augustus zal juweelontwerpster Caroline Schreiber (www.diamondsbycs.com) drie schitterende juwelen schenken voor onze tombola.

In de aanloop hiervan schenkt Caroline haar bestseller-juweel, een gouden ring (18 karaat) met een verborgen morse-boodschap in diamantjes aan de Rinkven-dame die haar er het beste van kan overtuigen waarom zij deze ring ‘verdient’.

Wil jij graag deze prachtige ring winnen? Stuur dan vóór eind april een mail naar info@diamondsbycs.com en schrijf in maximum 3 zinnen waarom jij zelf vindt dat je de ring verdient. Uit alle inzendingen kiest Caroline de winnaar. Zij zal de winnaar persoonlijk contacteren. De gelukkige winnaar kan naast de keuze van kleur goud (geel, rose of wit) ook kiezen voor witte of zwarte diamanten of edelstenen zoals saffieren of je eigen geboortesteen.

Je kunt meer informatie over de ring vinden op de website www.diamondsbycs.com of op instagram (diamondsbycs).


Beste dames,

We zijn al één maand ver in 2023.

Onze winter eclectic-competitie loopt nog tot en met 14 maart. Tot die datum kunnen ook nog de antwoordformulieren van onze fotowedstrijd ingediend worden op het secretariaat.

Graag willen we jullie nog warm maken voor ROOD, onze Valentijns-vriendschapswedstrijd van 4 februari. Hebben jullie ondertussen al aan een rood geschenkje kunnen denken? (10€). De wedstrijdfee bedraagt 3 euro. Na de wedstrijd (shotgun) biedt het damescomité koffie of thee met kriekentaart aan.

Enthousiasme voor de outing naar Arras

Voor de tweedaagse outing naar Arras op 4-5 september hebben we alvast snel enkele positieve reacties gekregen, waarvoor dank. We onderhandelen momenteel nog om zo gunstig mogelijke voorwaarden te krijgen en houden jullie op de hoogte. Momenteel staan er 12 dames ingeschreven op de deelnamelijst aan het infobord.

De outing gaat door als er minstens 18 dames meegaan. Graag zien we dus nog enkele extra namen. De anciens weten hoe gezellig deze tweedaagse kan zijn.

Onze wedstrijdkalender 2023

Via deze link kunnen jullie onze kalender voor 2023 downloaden. Noteer alvast de belangrijkste data en de wedstrijden die jullie zeker niet willen missen in jullie agenda.

We vragen speciale aandacht voor de volgende data:

  •  Onze openingswedstrijd op 21/3, een FBBB-formule en zoals altijd gesponsord door de past captains. Aansluitend is er een diner en wij zorgen voor een aantrekkelijk buffet. Wij hopen op een talrijke aanwezigheid, want tijdens het diner geven we nog veel informatie over onze ‘specials’ van het nieuwe golfseizoen. Ook zal die avond de winnaar van onze fotowedstrijd bekendgemaakt worden.
  • De Paaswedstrijd op 18/4, een shotgun in een 2 best of 4-formule, met een mooie prijzentafel van Les Cordes.
  • Een outing naar Princenbosch in Nederland op 16/5.
  • Op 23/5 sponsort lingerie Finess. Aansluitend aan de wedstrijd (shotgun) is er de fel gesmaakte modeshow.
  • 6/6 is het Vriendinnendag, gesponsord door Esthederm, je mag die dag een golfvriendin van een andere golfclub uitnodigen.
  • 11/7 organiseren we weer onze Verrassingsuitstap, die dit jaar echt gewéldig interessant wordt.
  • 22/8 wordt een topdag met de tweede editie van de Ladies Diamond Open, een dag vol verrassingen gesponsord door de mannen van ons Damescomité, een dag waarop je een man van Rinkven of een andere club mag uitnodigen. We sluiten af met een diner, een dansje en een tombola met schitterende prijzen.
  • De hele maand oktober staat in het teken van het ‘afscheid’. Na 5 jaar jullie Ladies Captain te mogen zijn, geef ik na dit seizoen de fakkel door aan Liesbeth Cooymans.

Uiteraard zijn er daarnaast nog tal van leuke wedstrijden, waarvoor ook veel van onze eigen dames voor een mooie sponsoring zorgen.

We sluiten het zomerseizoen op algemene aanvraag weer af met de Captains Prize in een ‘3 clubs + putter’-wedstrijd. Ik wil jullie graag nu al uitnodigen om op het sluitingsfeest van 31/10 aanwezig te zijn, zodat de nieuwe ladies captain zich aan iedereen kan voorstellen.

Met sportieve groeten,

Ladies captain Rinkven