Beste dames,

Op deze pagina vindt u onze wedstrijdkalender 2018 , de nieuwsbrief, aankondigingen over onze outings, de verslagen na een outing, enz. Neem regelmatig eens een kijkje voor updates.


 

Wat fijn dat ik jullie ladiescaptain mag zijn! 


Ik ben er fier op dat een aantal mensen mij hebben voorgedragen om deze taak, waarin zovele grote dames mij zijn voorgegaan, verder te zetten. 

Hierbij wil ik absoluut mijn voorganger Ilse danken, van wie ik heel veel heb geleerd en die me een grote stapel documenten heeft nagelaten waaruit ik inspiratie kan putten. Net zoals zij zal ik als captain de leuze ‘Streng maar rechtvaardig’ in het vaandel voeren. 

Op Rinkven draait het niet alleen om het golfspel – al mag je dat best ernstig nemen! - maar ook om gezelligheid en samenzijn. Het gaat over warme vriendschappen die ontstaan, over boeiende gesprekken over het werk, de familie en kinderen, over hobby’s en passies, over problemen, reizen en gezondheid.

 Ik wil graag een captain zijn van iedereen en zal naar best vermogen en overal waar nodig jullie problemen zo goed mogelijk trachten op te lossen. Als we op het einde van dit jaar samen de balans opmaken, hoop ik dat ik fier mag zijn op wat ik samen met mijn damesteam allemaal heb gerealiseerd en dat jullie blij zullen zijn met jullie nieuwe captain.

???? Op een schitterend en spetterend 2019
Happy New Year!

Anne-Marie


 


 


Beste dames,

ons damescomité heeft, voor we de zomervakantie in gaan, nog heel wat moois te bieden:

  • 29 mei spelen we een chapman voor het goede doel “duo for a job” met als sponsor Dominique Femont, Monique Van Varenbergh en Joelle Vijt.
  • 5 juni is het Woman.s Golf Day en maken we er een gezellige dag van. Alle speelsters worden verwend met een leuke attentie en de dresscode is “a touch of pink”. Onze sponsors zijn Ann Demaerel, Saskia Galeyn, Ingrid Rombouts, Myriam Roosens en Ilse Segers.
  • 12 juni mogen we Lien.s pro shop als onze trouwe sponsor begroeten.
  • 19 juni is het vriendinnendag en mag je een vriendin van een andere club uitnodigen om met ons mee te spelen in een 4BBB, shotgun. Trouwe sponsors zijn Aline Paulus en Titje Van Heurck. Het wordt dubbel zo gezellig als we na de prijsuitreiking gezellig een hapje blijven eten.
  • 26 juni spelen we 3 best of 4, shotgun, met als sponsor Hilde Cornelissen, Brigitte Goethals , Sybille Heeneman en Julienne Stijnen.

Ook in de zomermaanden staan er mooie wedstrijden op het programma.

Sportieve groetjes,

Ilse De Kort

Ladies captain