De wedstrijdkalender van de Ladies Days voor het nieuwe seizoen van 2024 is beschikbaar, klik hier om deze te openen in PDF. Bij vragen kan u steeds contact opnemen met de Ladies Captain, Elisabeth Cooymans via ladiescaptainrinkven@gmail.com.


3e Ladies Diamond Open op 20 augustus 2024

Invitation by P. Couck, K. Wollaert, C. Dickens, A. Peeters & A. Corne


Bedanking Sponsor Cremerie Germaine

Lieve dames,

Door een kleine vergetelheid bij de prijsuitreiking van vorige dinsdag, 25 juni, is het ons ontgaan om de sponsor van het ijsje dat jullie hebben gekregen te bedanken. Katelijn Vandewiele heeft ervoor gezorgd dat haar broer Jan, uitbater van Crèmerie Germaine, na de wedstrijd klaar stond om alle deelnemers te verwennen met een ijsje. Dankuwel Katelijn en dank aan Crèmerie Germaine.

http://cremeriegermaine.be

Met vriendelijke groet,

Liesbeth Cooymans

Ladies' Captain


Win een unieke gouden ring!

Lieve dames,

Wij hebben geweldig nieuws voor jullie!

Voor de derde editie van onze Ladies Diamond Open (Ladies Invitation) op 20 augustus zal juweelontwerpster Caroline Schreiber (www.diamondsbycs.com) drie schitterende juwelen schenken voor onze tombola.

In de aanloop hiervan schenkt Caroline haar bestseller-juweel, een gouden ring (18 karaat) met een verborgen morse-boodschap in diamantjes aan de Rinkven-dame die haar er het beste van kan overtuigen waarom zij deze ring ‘verdient’.

Wil jij graag deze prachtige ring winnen? Stuur dan vóór eind april een mail naar info@diamondsbycs.com en schrijf in maximum 3 zinnen waarom jij zelf vindt dat je de ring verdient. Uit alle inzendingen kiest Caroline de winnaar. Zij zal de winnaar persoonlijk contacteren. De gelukkige winnaar kan naast de keuze van kleur goud (geel, rose of wit) ook kiezen voor witte of zwarte diamanten of edelstenen zoals saffieren of je eigen geboortesteen.

Je kunt meer informatie over de ring vinden op de website www.diamondsbycs.com of op instagram (diamondsbycs).