Ben jij tussen 18 en 38 jaar oud en lid op Rinkven? Dan ben je steeds welkom op de activiteiten van de Rinkven Youngsters! Net als voor de Mens, Ladies, Seniors en Juniors is er voor onze ‘Young Adults’ categorie initiatief genomen om ook dit jaar enkele leuke activiteiten op poten te zetten. 


Wedstrijdvorm en prijzen

Om jullie te stimuleren deel te nemen aan de Youngsters activiteiten wordt er een competitieformule opgesteld. Er wordt steeds gespeeld over 9 holes in Stableford. Na iedere wedstrijd worden de kaarten verzameld en krijgen de hoogste score en de neary een prijs. Van de 6 reguliere activiteiten tellen de beste 3 Stableford scores mee. De closing telt mee voor dubbele punten. Na iedere wedstrijd wordt de tussenstand gecommuniceerd via e-mail en WhatsApp.

De winnaar van het overall klassement krijgt zijn verblijf en greenfees tijdens het weekend volledig terugbetaald.

Members on vacation kunnen 3 keer aan het verlaagde tarief van 20 euro spelen, vanaf de 4e keer dient er 20 euro betaald te worden aan de club. Indien een speler meer dan 3 keer van het verlaagde tarief wil genieten, zal de clubkas van de Youngsters enkel op de Youngsters evenementen het verschil bijpassen.


Communicatie en deelnemen

Onder het moto "deelnemen is belangrijker dan winnen" (yay!) hebben we graag veel Rinkvenners op onze activiteiten. Je kan je dan ook inschrijven via i-Golf. Daarnaast hechten we veel belang aan een goede sfeer en open communicatie. In onze WhatsAppgroep spreken we af om te spelen en ontvang je als eerste informatie over de activiteiten. Wil je toegevoegd worden aan de groep, stuur dan even een sms'je naar 0479/40.40.37 met je naam erbij.


Contact

Cédric Mampaey
info@rinkvenyoungsters.be