Nog even en het is zover, Rinkven mag de spelers van de European Tour weer verwelkomen en dit voor de 3de editie van de Soudal Open, die gespeeld zal worden van 23 tot 26 mei 2024. Hierbij bezorgen we jullie graag belangrijke data om mee rekening te houden en praktische info.

  • Van maandag 13 mei tot woensdag 29 mei worden er op bepaalde tijdstippen gratis greenfees ter beschikking gesteld aan alle Full Members van Rinkven om te gaan golfen op verschillende golfclubs in België. Daarnaast bieden enkele golfclubs ook fel gereduceerde tarieven voor greenfees aan. Het overzicht van deze golfclubs kan u terugvinden via deze link. Leden worden verzocht hun tee times rechtstreeks bij de golfclub in kwestie te reserveren en ten minste 15 dagen voor de gewenste datum.
  • De opbouw van Soudal Open start op vrijdag 3 mei. Vanaf maandag 6 mei wordt 50% van de parking in gebruik genomen door Golazo. In onderstaande tabel kan u een overzicht van de parkingplanning terugvinden.

 

  • De North en South Course zijn bespeelbaar tot en met zondag 12 mei. Vanaf maandag 13 mei zal de “SOUDAL COURSE” gesloten worden om de laatste puntjes aan de baan te verbeteren en de opbouw van de voorzieningen te beginnen. Hierdoor is er nog 1 baan, de “MEMBERS COURSE” op dat moment ter beschikking voor de leden om vrij op te spelen tot en met zondag 19 mei (enkel voor leden, geen gasten)Vanaf dinsdag 28 mei zijn de beide banen terug beschikbaar voor alle leden.
  • Vanaf maandag 20 mei tot en met zondag 26 mei, de week van het tornooi zelf, zijn beide banen gesloten en kan er op Rinkven niet gespeeld of geoefend worden. U kan wel naar het tornooi komen kijken. Meer informatie over de toegang volgt nog in verdere communicatie.
  • Vanwege een parkeercomplicatie zal een gedeelte van de fairways van NC1, NC2 en NC9 als parking gebruikt worden door leden, vrijwilligers en gasten tijdens het tornooi, op voorwaarde dat de weersomstandigheden dit toelaten.

Tickets

 De organisatie van Soudal Open voorziet:

  • Voor elke Full Member en Member on Vacation van Rinkven, toegang voor elke dag van het tornooi vanaf donderdag 23 mei t.e.m. zondag 26 mei, en elke dag een extra toegang om één gast mee te brengen.
  • Voor elke Visiting Member Terrein, Visiting Member Practice en Visiting Member van Rinkven, toegang voor elke dag van het tornooi vanaf donderdag 23 mei t.e.m. zondag 26 mei en een extra toegang om één gast mee te brengen op een dag naar keuze.

Rinkvenleden hebben automatisch een ticket voor elke dag van de Soudal Open. Er zullen gastenlijsten klaarliggen aan de beide ingangen van het toernooi. Elk Rinkvenlid mag zich op de dag van zijn of haar bezoek aanmelden aan een van beide inkomloketten met de identiteitskaart en Federatiekaart. De gast krijgt enkel toegang als hij of zij door het Rinkvenlid vergezeld is. 

Voor de jeugd is er gedurende het hele toernooi gratis toegang en op zaterdag 25 mei de Golf Vlaanderen Junior Day. Op deze dag voorziet de organisatie allerlei activiteiten en een golfclinic waarbij een Golf Pro van Soudal Open de jeugd golf tips en tricks zal geven. 

Toegang Clubhuis en Albatros Golf & Dining

Van 23 tot en met 26 mei is de toegang tot het clubhuis en het restaurant toegestaan voor Rinkvenleden en hun gast.

Wij kijken er alvast naar uit om de spelers van de Soudal Open te verwelkomen op onze club en danken u voor uw begrip en medewerking tijdens deze periode.

Tijdens de week van Soudal Open zal er gewerkt worden met een beperkte menu- en drankenkaart. Deze kan u hier bekijken.