Welkom bij onze golfclub, waar passie en prestaties samenkomen! Als een van de meest prestigieuze golfclubs
van België bieden we onze leden niet alleen een prachtige omgeving om te golfen aan, maar ook een unieke
gemeenschap van enthousiaste golfers. Door onze golfclub te sponsoren of business lid te worden, krijgt u niet
alleen toegang tot ons exclusieve netwerk van leden, maar ook de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten.
Onze leden zijn succesvolle professionals en ondernemers, die regelmatig ook gebruik maken van onze faciliteiten
voor hun zakelijke bijeenkomsten. Door onze golfclub te sponsoren of business lid te worden, krijgt u toegang tot
dit exclusieve netwerk van leden. Tevens krijgt u als sponsor van onze club ook de mogelijkheid om uw bedrijf te
promoten tijdens onze evenementen en tornooien, die elk jaar honderden golfers van alle niveaus aantrekken. Dit
is een geweldige kans om uw naamsbekendheid te vergroten en nieuwe professionele connecties te maken.
Elke onderneming heeft unieke behoeften. Daarom bieden wij u graag verschillende pakketten aan, zodat we de
perfecte match voor u en uw bedrijf kunnen vinden. We kijken er naar uit om u te verwelkomen als sponsor of lid
van onze businessclub en met u samen te werken, zo kunnen we samen verder groeien als exclusieve partners:
uw bedrijf en Rinkven Golfclub.
Mocht u na ons gesprek of na het lezen van onze sponsorbrochure nog verder inlichtingen wensen, aarzel dan niet
om contact op te nemen met:

Als een van de meest prestigieuze golfclubs van België bieden we onze leden niet alleen een prachtige omgeving om te golfen aan, maar ook een unieke gemeenschap van enthousiaste golfers. Door onze golfclub te sponsoren of business lid te worden, krijgt u niet alleen toegang tot ons exclusieve netwerk van leden, maar ook de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten.

Onze leden zijn succesvolle professionals en ondernemers, die regelmatig ook gebruik maken van onze faciliteitenvoor hun zakelijke bijeenkomsten. Door onze golfclub te sponsoren of business lid te worden, krijgt u toegang totdit exclusieve netwerk van leden. Tevens krijgt u als sponsor van onze club ook de mogelijkheid om uw bedrijf tepromoten tijdens onze evenementen en tornooien, die elk jaar honderden golfers van alle niveaus aantrekken. Dit is een geweldige kans om uw naambekendheid te vergroten en nieuwe professionele connecties te maken.

Elke onderneming heeft unieke behoeften. Daarom bieden wij u graag verschillende pakketten aan, zodat we deperfecte match voor u en uw bedrijf kunnen vinden. We kijken er naar uit om u te verwelkomen als sponsor of lid van onze businesclub om samen verder groeien als exclusieve partners: uw bedrijf en Rinkven Golfclub. Heeft u na dit te lezen nog verder inlichtingen wensen, aarzel dan nietom contact op te nemen met:

Marketing, Event & Sponsoring Manager, Jessy De Block, via: 

Wordt Platinum Sponsor

Bent u op zoek naar een unieke methode om uw onderneming op de best mogelijke manier te profileren? Dan zijn de Platinum sponsorpakketten op Rinkven Golfclub helemaal voor u! Deze pakketten bieden een uitgelezen kans om uw bedrijf te promoten via alle mogelijke kanalen die Rinkven te bieden heeft. Naast directe voordelen, zoals het spelen op onze fantastische banen, lid zijn van de business club en een Corporate Day, biedt dit pakket ook ongekende mogelijkheden voor uw visibiliteit, communicatie, netwerken en het verzilveren van businessopportuniteiten.

Corporate Days

Rinkven biedt u de mogelijkheid om een fantastische Corporate Day te organiseren die volledig in het teken staat van uw bedrijf. Tijdens deze dag dompelt u zich onder in de rijke wereld van professionaliteit die Rinkven heeft opgebouwd als herhaalde official Tour venue (European Tour/DP World Tour/Challenge Tour) en als host voor talloze andere grote Golf Cups en Trophies die reeds op onze banen werden georganiseerd door gerenommeerde namen in de golfwereld. U heeft de mogelijkheid om één van onze banen, de North Course of de South Course, af te huren. Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat deze dag een onvergetelijke ervaring wordt. Kies voor Rinkven Golfclub als locatie voor uw Corporate Day en geniet van een prachtige omgeving waar u uw relaties op unieke wijze kunt versterken en uw bedrijf in de kijker kan zetten.

Voor een impressie, bekijk de onderstaande video van de Corporate Day van MPET, één van onze Platinum sponsoren: