Niet iedereen heeft het golfspel al onder de knie. Aan iedereen die graag wil kennismaken met de basisslagen en wat wil oefenen onder begeleiding bieden wij de mogelijkheid om een ‘clinic’ te volgen, een golfinitiatie onder begeleiding van een gediplomeerde golfleraar (‘pro’). Kom voor een paar uurtjes eens proeven van die leuke sport met dat witte balletje!

Tijdens de initiatie leert onze pro u de basisslagen aan van golf in 3 aparte sessies: swing, chip/pitch en putting. Zijn dit u onbekende termen? Uitleg over de specifieke golfterminologie maakt uiteraard ook deel uit van deze golfinitiatie. Als afsluiting kan een putting competition gehouden worden, waarbij het u geheel vrij staat om zelf prijzen te voorzien.

Wij bieden u twee formules aan qua golfinitiatie

                         Formule van 2 uur                                    per 10 personen                                        € 400 (excl. Btw) (*)               
                         Formule van 3 uur                    per 10 personen                       € 560 (excl. Btw) (*)

Indien u een bijkomend uur bij de pro wenst te boeken: € 195/pro. (excl. Btw) (*).

Ons clubhouse zal u met genoegen een brede waaier aan vaste formules aanbieden. Er zijn heel wat mogelijkheden! Dit gaat van een eenvoudige koffie ontvangst tot een lunch, stijlvolle receptie, gezellige BBQ, verzorgd diner, walking dinner, enz. U kunt zelfs beschikken over mooie ruimtes die zich prima lenen tot een privé-ontvangst: dat kan in de TV-lounge of in de grotere polyvalente zaal. Door de combinatie te maken van een clinic met catering is de huur van deze ruimtes gratis.

U mag ons rechtstreeks contacteren via telefoon 03/380.12.80 of via e-mail balie@rinkven.be 

(*) Als u ons uw volledige facturatiegegevens opgeeft, doet onze boekhouding het nodige.