Hallo Rinkvenners,

Mijn naam is Michal (uitgesproken als Michel) Teunkens en met veel enthousiasme neem ik de rol als General Manager van het mooie Rinkven-Team binnenkort op. In eerste fase zal ik me deeltijds inwerken met als doel vanaf oktober (misschien vroeger) voltijds aan de slag te gaan. Mijn focus ligt in eerste instantie op de punten die het bestuur heeft uitgezet teneinde de club -samen met jullie- naar een volgend niveau te stuwen.

Van opleiding ben ik Arbeids- en Organisatiepsycholoog en heb ik mijn studie aangevuld met een Managementopleiding. Momenteel heb ik meer dan 20 jaar ervaring in de boeiende wereld van Human Resources in diverse rollen (management en projecten), zowel op nationaal als internationaal niveau.

Sport -in de ruime zin van het woord - is mijn grootste hobby. Vandaag eerder passief. Vroeger fel actief in voetbal, turnen, jujutsi en volleybal. Vandaag beperkt het actieve deel zich tot joggen, golf, bergbeklimmen en wateractiviteiten. Per 7 juli neem ik de golfclub letterlijk en figuurlijk met plezier terug op. Kennismaken op het terrein staat dus zeker mee op agenda.

Met enthousiasme kijk ik ernaar uit om voor deze mooie sportclub te werken en ik heb er heel veel zin in om samen met jullie Rinkven verder te laten groeien. Laten we snel met elkaar kennismaken! Ik kijk er alvast enorm naar uit.

Tot snel,

Michal