woensdag 13 maart 2024


Graag delen we met jullie een update rond de overgangsfase van de uitbaters van 37th Hole naar Albatros Golf and Dining. Op maandag 25 maart zal er een sluitingsdag zijn zodat Albatros een grote opfrisbeurt kan geven aan het restaurant en de keuken.

Op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 maart zal de buitenbar op het terras van het clubhuis geopend zijn van 12u00 tot 18u00. Hier kan u een drankje bestellen en er zal ook een kleine menukaart beschikbaar zijn met enkele bites.

Op vrijdag 29 maart vindt de officiële opening van Albatros Golf and Dining plaats. De nieuwe uitbaters heten jullie dan graag welkom met hapjes en drankjes gedurende het hele weekend. Tijdens het paasweekend, op 31 maart en 1 april, zijn jullie van harte uitgenodigd om te komen lunchen, dineren of gewoon te genieten van een gezellige borrel. Om iedereen goed van dienst te kunnen zijn, zal er gewerkt worden met een beperkte openingskaart. Als jullie graag een tafel willen reserveren, kunnen jullie contact opnemen met Vincent via +31 6 22 17 55 17 of admin@albatrosgolfanddining.com.

Vanaf dinsdag 2 april zal de volledige nieuwe menu- en drankkaart beschikbaar zijn. Albatros zal een smakelijke en degelijke standaard menukaart aanbieden, aangevuld met heerlijke seizoenssuggesties en een selectie van wijnen, bieren en andere dranken.

Vincent Hoevenaars en het hele team van Albatros kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen tijdens het openingsweekend. Tot op het Rinkven clubhuis!