vrijdag 1 maart 2024


Graag delen we met jullie de overgangsfase van de uitbaters van 37th Hole naar Albatros Golf and Dining. Op zondag 24 maart 2024 zal 37th Hole voor het laatst het clubhuis en de eventruimtes verzorgen.

Op maandag 25 maart begint Albatros met het reinigen van alle ruimtes om een frisse nieuwe start te kunnen maken. Deze werkzaamheden zullen ongeveer vier dagen in beslag nemen. Gedurende deze dagen, van maandag 25 maart tot en met donderdag 28 maart, kunnen jullie echter nog steeds terecht voor een drankje of een hapje van een beperkte kaart.

Op vrijdag 29 maart vindt de officiële opening van Albatros Golf and Dining plaats. De nieuwe uitbaters heten jullie dan graag welkom met hapjes en drankjes gedurende het hele weekend. Tijdens het paasweekend, op 31 maart en 1 april, zijn jullie van harte uitgenodigd om te komen lunchen, dineren of gewoon te genieten van een gezellige borrel.

Om iedereen goed van dienst te kunnen zijn, zal er gewerkt worden met een beperkte openingskaart. Als jullie graag een tafel willen reserveren, kunnen jullie contact opnemen met Vincent via +31 6 22 17 55 17 of admin@albatrosgolfanddining.com.

Vanaf dinsdag 2 april zal de volledige nieuwe menu- en drankkaart beschikbaar zijn. Albatros zal een smakelijke en degelijke standaard menukaart aanbieden, aangevuld met heerlijke seizoenssuggesties en een selectie van wijnen, bieren en andere dranken.

Vincent Hoevenaars en het hele team van Albatros kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen tijdens het openingsweekend. Tot op het Rinkven clubhuis!