maandag 18 september 2023


We hebben geweldig nieuws! Op 11 oktober organiseren we het Yente Van Doren Benefit Championship op Rinkven Golfclub ter ondersteuning van onze getalenteerde speler in zijn eerste jaar op de Challenge Tour.

Yente heeft ons clubhuis vele malen gevuld met trots door zijn ongelooflijke prestaties en we willen hem graag helpen in zijn streven naar succes op deze nieuwe tour. Als zijn thuisbasis geloven we dat het onze verantwoordelijkheid is om hem bij te staan in deze boeiende fase van zijn professionele golfcarrière.

Het Benefit Championship wordt een dag vol plezier, entertainment, verrassingen en natuurlijk een geweldig golfspel. We zijn verheugd om aan te kondigen dat dit exclusieve evenement door zal gaan op Rinkven Golfclub en toegankelijk zal zijn voor zowel Rinkvenleden als niet-Rinkvenleden. Kortom, iedereen is dus welkom. Het toernooi zal doorgaan met een maximum van 72 spelers en zal een mooie opportuniteit zijn voor ons om samen te komen, onze gemeenschap te versterken en Yente te ondersteunen.

De wedstrijd zal beginnen met een shotgun start om 12u00 en een Texas Scramble-formule in flights van 4.

Programma:

11u00:            Ontvangst in het clubhuis door Yente - Aankomst en registratie van de deelnemers en afhalen lunchpakket

12u00:            Shotgun start, Texas Scramble met 4

18u30:            Bedankwoord van Yente aan de deelnemers en sponsoren

Prijsuitreiking van exclusieve sport items met hapjes en een glas van de vriendschap

Om deel te nemen aan het Benefit Championship en Yente zijn carrière te ondersteunen, vragen we een inschrijvingsbedrag van 95€/pp voor Rinkvenleden en 125€/pp voor niet-Rinkvenleden. Door deel te nemen aan dit evenement, krijgen jullie een dag vol golfplezier, drankjes, hapjes en onvergetelijke momenten.

Inschrijven kan via i-Golf tot en met 7 oktober. Gelieve je meteen in flights van 4 in te schrijven als dat mogelijk is. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal van 72 plaatsen beschikbaar en de inschrijvingen worden behandeld op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. U bevestigd uw deelname door te storten op rekeningnummer BE49 0018 6522 9871. Donaties om Yente bij staan in zijn golfcarrière zijn ook zeer welkom.

Dit wordt een fantastisch evenement en we hopen op een grote opkomst. Laten we samen Yente Van Doren steunen en er een onvergetelijke dag van maken op het Benefit Championship.