woensdag 5 april 2023


De GO 4 COMPETITION van Golf Vlaanderen is gelanceerd! Een nieuwe actie om meer meisjes naar golfwedstrijden lokken. Slechts 23% van de golfende meisjes speelt minstens 1 keer per jaar golf in competitie op regionaal niveau. En dat is weinig, té weinig. Om deze dalende trend tegen te gaan zullen meisjes onder 18 jaar aangemoedigd worden via een digitaal beloningssysteem.

Doe als jonge golfster mee aan wedstrijden, leer nieuwe vriendinnen kennen, verzamel gadgets en maak kans om met Manon op stap te gaan. Ga naar de website van Golf Vlaanderen voor meer informatie. Meisjes die al meteen een profiel aanmaken, ontvangen al een eerste gadget.

Meisjes kunnen Go 4 volbrengen door mee te doen aan regionale en nationale wedstrijden. Stress hoeft absoluut niet, het gaat puur om het plezier. Voor of na de wedstrijd maak je een toffe foto die je post op de Go 4 Fotomuur. Bij elke foto die je post, ontvang je een mailtje met een peptalk van Golf Vlaanderen ambassadrice en Rinkvenlid, Manon De Roey. Kom je aan 4 deelnames? Dan krijg je opnieuw een golf cadeautje. Bovendien komt jouw naam in de tombola voor de hoofdprijs aan het eind van het seizoen. Je maakt kans om op stap te gaan met Manon.