woensdag 8 februari 2023


Afgelopen zondag heeft Manon De Roey een mooie prestatie neergezet op de Magical Kenya Ladies Open. Ze behaalde de 9de plaats, mooi binnen de Top 10 met een zeer goede 2de en 4de ronde, respectievelijk een rondje 69 en 70 op een par 73 baan.

Lees hier het interview van Manon met de Ladies European Tour. Zo vertelt ze dat ze wil verder bouwen op het succesvolle golfparcours dat ze vorig jaar heeft afgelegd en in het seizoen 2023 minstens even goede prestaties zou willen neerzetten.

DE ROEY HOPING TO BUILD ON SUCCESSFUL 2022 - Ladies European Tour

"Vorig jaar was een vrij goed seizoen, ik was het hele jaar door erg consistent," zei ze. Ik zag mijn coaches deze winter om aan een paar dingen te werken om de vaart erin te houden, en ik denk dat ik dit jaar kan bouwen - het vertrouwen is er en ik kijk uit naar het jaar.”

Volgende tornooi op Manon haar kalender is de Aramco Saudi Ladies International van 16 tot 19 maart in Saoedi-Arabië bij de Royal Greens Golf & Country Club in King Abdullah Economic City aan de Rode Zee. Wij duimen alvast dat Manon hier een toppositie kan bemachtigen!