vrijdag 6 januari 2023


Een jaar vol verrassingen is ten einde gelopen en maakt plaats voor een nieuw jaar vol mogelijkheden en hoop. Team Rinkven wenst jullie een fantastisch 2023 en een prachtig golfseizoen toe. Laat mooie dromen uitkomen in 2023 zowel privé, professioneel en binnen uw golf activiteiten.

De voorzitters, bestuursorganen, club manager, golf pro’s, captains en alle andere medewerkers van het Rinkven Team zullen zich het komende jaar opnieuw ten volle inzetten om de kwaliteitsvolle sportieve en sociale beleving van golf op Rinkven tot een nog hoger niveau te tillen. Het Rinkven Team is afgelopen tijd dan ook uitgebreid om de nieuwe vooropgestelde service en hospitality doelen voor het komende jaar te kunnen realiseren. Met deze nieuwe structuur zijn wij er dan ook zeker van dat jullie als leden een topteam gaan ervaren.

Via deze weg willen wij graag ook alle leden nogmaals bedanken om er steeds voor te kiezen jullie vrijetijd op onze golf club te komen spenderen. Jullie als leden vormen de belangrijkste personen voor onze club en daarnaast blijven jullie bijdragen en feedback dus essentieel voor ons. Het imago van een succesvolle sportieve warme golfclub willen we bestendigen en versterken, zowel naar jullie als leden toe, maar ook naar de buitenwereld.

Dat het een sprankelend jaar mag worden met veel golf-plezier voor eenieder van ons. Met veel plezier ontvangen wij jullie graag bij jullie volgende golf-bezoek.