maandag 1 augustus 2022


SUMMER CUP CLOSING 20/8

!!! WIJZIGING PROGRAMMA !!!

19u - apéro

20u - BBQ

 

Wedstrijdfee: €5, inschrijven via i-Golf

Apéro en BBQ (ook voor niet-spelers): €50, inschrijven onder activiteiten via i-Golf

 

 


 

SUMMERCUP - 20/08/2022 - reglement hole-in-one 

Alle deelnemers van de wedstrijd gaan akkoord en aanvaarden de onderstaande reglementen mbt het winnen van een wagen als beloning van de hole-in-one die werd gescoord. Door de scorekaart in ontvangst te nemen en deze later ook gehandtekend in te leveren verklaart men zich akkoord met de onderstaande reglementen.

 

1, Alle deelnemers dienen ouder te zijn dan de minimale leeftijd om een wagen te besturen (18 jaar).

 

2, Alle deelnemers aan de wedstrijd worden hierbij ingelicht dat de btw op de te winnen wagen inbegrepen is in de prijs, de persoon is verantwoordelijk voor de inschrijving van het voertuig alsook de nodige wettelijke verzekering af te sluiten.

 

3, Op beide wedstrijdparcours is er één hole par 3 aangeduid die in aanmerking komt voor deze lucratieve wedstrijd in de wedstrijd.

 

4, Enkel de eerste afslag op de betreffende hole komt in aanmerking, geen tweede bal of andere die later in het spel wordt gebracht.

 

5, Indien meerdere spelers een hole-in-one spelen, zullen deze onderling in een play-off een unieke winnaar op leveren. Deze play-off zal gespeeld worden op het moment dat iedereen zijn scorekaart heeft ingediend, zal plaatsvinden naast het buitenterras en als doel de hole van 18 North Course heeft. Nearest to the pin wint uiteindelijk na elk 1 shot. Er is dus slechts sprake van 1 te winnen wagen ongeacht de hoeveelheid hole-in-one's er gemaakt worden tijdens deze wedstrijd.

 

6, Alle deelnemers worden bij deze ook gewaarschuwd dat bij enige vorm van fraude de ganse flight door de club zal worden gesanctioneerd en gemeld bij de Vlaamse en nationale federatie.

 

7, Iedereen die kans wil maken op deze uitzonderlijke prijs dient zich tevens ingeschreven te hebben voor het aansluitend feestprogramma, zijnde receptie – prijsuitreiking – diner.

 

8, Alle deelnemers worden er ook van op de hoogte gebracht dat het “amateurstatuut” door het winnen van deze prijs niet wordt aangetast (schriftelijk bevestigd door KBGF).

 

9, Alle spelers met een handicap lager dan 1 of gelijk aan 1 zijn op voorwaarde van de verzekeringsmaatschappij uitgesloten van deelname. Bij deze wordt ook bepaald dat verder iedere rechtmatig ingeschreven speler in aanmerking komt, als ook de organisatoren en sponsoren van deze wedstrijd.

 

10, De speler die een hole-in-one maakt zal zijn scorekaart op het momentum laten aftekenen door de aanwezige Marshall,bij ontbreken van deze handtekening is het resultaat nietig en maakt men geen kans op de betreffende prijs.