woensdag 7 juli 2021


Beste,

 

We hebben juist vernomen dat Manon vorige week zeer goed nieuws ontvangen heeft.

Zij is officieel geselecteerd als lid van het olympisch team om België te vertegenwoordigen met golf op de Olympishce spelen van Tokyo.

Manon zal naar Japan reizen in gezelschap van haar coach Jérôme Theunis en nog 2 andere spelers, Thomas Pieters en Thomas Detry.

"Het is een grote eer om België te vertegenwoordigen en het is een droom die uitkomt". Na het uitstellen van de "spelen" vorig jaar was ik bezorgd dat ik de kans nooit meer zou krijgen. Ik kan niet wachten om de Olympische ervaring te beleven, zegt Manon.

Met een mindere start op de "Ladies European Tour" en het missen van enkele cuts heeft Manon een moeizame start van het seizoen."Niet de start waarop ik hoopte, maar ik ben klaar om deze zomer er tegenaan te gaan met goede resultaten en zo mijn positie op de LET ranking te verbeteren. Hopelijk geeft Tokyo mij de extra boost die ik nodig heb" voegt Manon toe. 

Manon haar wedstrijdschema voor de Ladies European is vrij druk voor de volgende weken. Voor haar vertrek naar Tokyo staan er nog wedstrijden gepland in Engeland en Finland.

Voor het laatste nieuws van Manon, vergeet niet om Manon op uw sociale media toe te voegen (https://www.facebook.com/ManonderoeyGolf & https://www.instagram.com/mderoey/) of bezoek haar website www.manonderoey.be

Wij wensen Manon nog veel succes met haar komende wedstrijden en deelname aan de Olympische spelen.