maandag 13 juli 2020


We hebben juist vernomen dat Manon De Roey na lange onderbreking door de gekende COVID maatregelen, terug zal starten op de Ladies European Tour door deel te nemen aan de “Scottish Open” van 13 tot 16 augustus.

De week nadien zal ze deelnemen aan het grootste tornooi in de wereld op de top-baan ROYAL TROON aan de westkust van Schotland, namelijk de “Ladies British Open”.

Dit zal haar eerste deelnamen aan een “MAJOR” zijn, wat voor haar ook een stijging in de wereld ranking tot gevolg zal hebben.

Momenteel staat Manon 2de op de ranking van de Ladies European Tour.

“Het is goed om terug te spelen, zeker op zo ’n groot tornooi als de “British Open” zij Manon. “Na deze maanden van enkel oefenen, ben ik zo verheugd om terug te gaan spelen”.

Vorige woensdag was Manon ook live op Radio2 in het programma “zot veel vakantie” om een speciale golf uitdaging voor te stellen.

Voor deze uitdaging is Manon ook ambassadrice van het goede doel van Rode kruis geworden, samen met Nicolas Colsaerts, Thomas Pieters en Thomas Detry  steunt zij het project “Holes for Heroes” waar ook Rinkven zal aan deelnemen. (www.holesforheroes.be)

Wij zijn trots op haar deelname aan de “British Open” en wensen Manon veel succes toe in de komende tornooien.