woensdag 3 juli 2024


Markeer vrijdag 9 augustus in je agenda, want dan organiseert Rinkven Golfclub in samenwerking met Yente Van Doren, het Yente Van Doren Benefit Championship om onze getalenteerde speler te steunen in zijn golfcarrière.

Het Benefit Championship wordt een dag vol plezier, entertainment, verrassingen en natuurlijk een geweldig golfspel. We zijn verheugd om te vertellen dat dit exclusieve evenement door zal gaan op Rinkven Golfclub en toegankelijk zal zijn voor zowel Rinkvenleden als niet-Rinkvenleden. Kortom, iedereen is dus welkom!

De wedstrijd zal beginnen met een shotgun start om 12u00 en een Texas Scramble-formule in flights van 4. Je kan Yente tijdens het tornooi ook persoonlijk uitdagen door het tegen hem op te nemen in een Beat The Pro op een Par 3 hole.

Dagprogrammatie

  • 10u30: Ontvangst in het clubhuis door Yente, Aankomst en registratie van de deelnemers en afhalen lunchpakket
  • 12u00: Shotgun start, Texas Scramble met 4
  • 18u30: Bedankwoord van Yente aan de deelnemers en sponsoren, Prijsuitreiking met hapjes en een glas van de vriendschap, Veiling van exclusieve golf items ter fondsenwerving voor Yente

Inschrijvingsinformatie

  • Inschrijven: Via i-Golf tot en met dinsdag 6 augustus. Schrijf je indien mogelijk meteen in flights van 4 in.
  • Prijs: €95/pp voor Rinkvenleden en €125/pp voor niet-Rinkvenleden
  • Betaling: Stort het bedrag op rekeningnummer BE49 0018 6522 9871 om uw deelname te bevestigen. Pas na ontvangst van de betaling bent u verzekerd van uw plaats.

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de inschrijvingen worden behandeld op basis van “first come, first served”. Alle opbrengsten gaan integraal naar Yente’s fondsenwerving om zijn golfcarrière te ondersteunen. Donaties om Yente bij te staan zijn ook zeer welkom!

We hopen op een grote opkomst en kijken ernaar uit om samen Yente Van Doren te steunen en er een onvergetelijke dag van te maken op het Benefit Championship.

Met dank aan sponsors: Hillewaere Verzekeringen, BMW Jorssen, Delen Private Bank en Boengi.