Het team van Albatros Golf & Dining staat voor u klaar om u een thuisgevoel te geven in het Rinkven clubhuis.

In het restaurant kan u genieten van een elegant en stijlvol interieur en terras op een sportieve locatie. Een gezond en hoogstaand culinair aanbod met kwaliteitsproducten staat hier centraal. Reserveer een tafeltje of kom gewoon gezellig iets drinken als Rinkvenlid of gast.

Albatros is ook de perfecte match voor uw events, gaande van 25 tot 150 personen. Het clubhuis beschikt over de exclusieve Green Bar met privéterras en uitzicht op de golfbanen, alsook over een grotere Polyvalente zaal met professionele technische materialen en toebehoren.

Gelieve voor annulaties van reservaties bij Albatros rechtstreeks contact op te nemen met het restaurant via hun algemene nummer (03 380 12 87). De medewerkers van de balie van Rinkven kunnen geen reservaties annuleren voor het restaurant.

Openingsuren

  • Zomerperiode van 1 april tot 31 oktober: 
    • Clubhuis alle dagen open van 09u00 - 23u00
    • Keuken restaurant alle dagen open van 9u00 tot 21u00
  • Winterperiode van 1 november tot 31 maart:
    • Clubhuis alle dagen open van 09u00 - 22u00
    • Keuken restaurant alle dagen open van 9u30 tot 21u00

Contact

Voor de website van Albatros Golf & Dining vragen we nog even uw geduld, deze is 'under construction' en zal binnenkort gelanceerd worden.

Wenst u contact op te nemen? Uitbaters Vincent Hoevenaars en Hanne Van Ginneken staan u graag van dienst via:

U kan ook contact opnemen met de Event Manager van Albatros, Joke Cornelis via:

Gelieve voor annulaties van reservaties bij Albatros rechtstreeks contact op te nemen met het restaurant via hun algemene nummer (03 380 12 87). De medewerkers van de balie van Rinkven kunnen geen reservaties annuleren voor het restaurant.