zondag 17 april 2016


Beste leden en bezoekers,

Maandag 18 april: een belangrijke datum in de levensloop van Rinkven!


Het is tijd voor de volgende stap in het Masterplan: de afbraak van het oude clubhouse en de voorbereidende grondwerken rondom het nieuwe clubhouse!

In het kader van het Masterplan voeren onze greenkeepers vanaf volgende week voorbereidende werken uit op het terrein rondom het oude clubhouse. Zij gaan daar - geheel conform het goedgekeurde kapplan - enkele bomen rooien en de stronken verwijderen.

Als er boomwortels zijn met grote uitlopers tot onder de verharde paden, kan het zijn dat we deze wandelwegen tijdelijk dienen op te breken. Men zal er voor een kleine omweg zorgen; eventueel met extra signalisatie.

Golfers die gebruik maken van deze omliggende paden zullen dus allicht enige hinder kunnen ondervinden.

Voorzichtigheid is dus geboden bij uw volgende bezoek aan Rinkven want het zal er de volgende weken erg druk werkverkeer zijn, niet alleen door de machines van onze greenkeepers, maar ook door de bulldozers en kranen van de afbraakteams.  Zij starten immers maandag 18 april met de sloop van het clubhouse.

Mogen we beleefd vragen om de aanduidingen op onze parking te respecteren zodat het werkverkeer van de verschillende bouwteams vlot kan verlopen?

Gelieve ons te willen verontschuldigen voor het eventuele ongemak tijdens de werken. Wij doen het nodige opdat de hinder zo beperkt mogelijk gehouden wordt.

Alvast dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Het Rinkventeam.

Volg onze wekelijkse update met foto's via onze website
Masterplan button!