Bar en restaurant

Tel.: 03/380.12.87

Yves, Liesbet en Peter stellen u het Winter@Fairway menu voor

en de nieuwe openingsuren van de winterkeuken


 Maandag - Dinsdag – Woensdag: keuken open tot 19:00


Donderdag : keuken open tot 21:30

Fairway kaart

EN

½ kip van ’t spit | frietjes € 16,50

saus naar keuze: jus | curry | peper | appelmoes


Vrijdag : keuken open tot 21:30

Fairway kaart

EN

Spare Ribs & cole slaw € 19,50

Gepofte aardappel met zure room


Zaterdag : keuken open tot 21:30

Fairway kaart


Zondag : keuken open tot 21:30

Fairway kaart

EN

 Zondag na de competitie : “OMA’S KEUKEN”


1ste  zondag

     Rundstoofpotje met witloofslaatje en frietjes    

€ 18,00

   3de  zondag 

        Coq au Vin en kroketjes    

  € 18,00 

2de zondag

  Hammetje met zuurkool met puree patatjes

€ 18,00

  4de zondag 

                 Vol au vent en pureepatatjes           

  € 18,00 

 

Smakelijk!


 


Openingsuren

  • Van 01 april – 31 okt (zomer): 09-22u, behalve op maandag 10-22u

Opgelet: op maandag is er een beperkte kaart, inclusief enkele warme gerechten.

  • Van 01 nov – 31 maart (winter): zie hoger
  • Bij wedstrijden: open een half uur voor de wedstrijd
  • Flexibiliteit is steeds mogelijk in functie van het weer en van eventuele speciale activiteiten

Contact

Contactpersonen: Yves en Liesbeth Van Dijck

E-mail: rinkven@traiteurmagnus.be

Reservaties:

- Bar/restaurant Rinkven:03/380.12.87
- Kantoor: 03/239.09.09

Rekeningnummer: BE 41 7360 2264 4110


Menu

U kunt kiezen uit een brede waaier aan vaste formules; uiteraard zijn ook op maat gemaakte voorstellen mogelijk.
Neem gerust contact op! Yves en Liesbet helpen u graag verder.


Specials

Regelmatig zijn er specials: Moederdagbrunch, Paasontbijt, etc..

U leest het dan hieronder.