Gelieve hier de fixture list voor de senioren, van dit golfseizoen voor 2024, terug te vinden.


SD Seniors Day Dames nodigen uit, op 11 april

Op 11 april hadden de dames de eer een heer uit te nodigen om een Texas scramble te spelen.

De six ladies waren de sponsors, helaas konden Nicole Segers en Lisbeth Claessens niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn. Het eerste Aminodiner verzorgd door Albatros, liet zich smaken.


Senior Cross By The Eagles Happy Valentijn op 28 maart

Op 28 maart speelden we de wedstrijd Happy Valentine. Deze cross country wedstrijd moest in februari afgelast worden vanwege een te natte baan. The Eagles waren sponsor en daartoe behoren de familie Van Regemortel, De Saegher en Theunen.


Senioren Wedstrijd by Catering De Smaak op 21 maart

Het clubhuis is gesloten, maar gelukkig zorgde Saïd met behulp van Ben voor een pubstop en een prijsuitreiking met een drankje, zodat het toch nog een gezellige dag werd. Ludo en Grace wonnen de wedstrijd van golf Vlaanderen en mogen Rinkven in september in Waregem gaan vertegenwoordigen.


Senioren Past Captains Openingswedstrijd op 14 maart 2024

Op 14 maart was de openingswedstrijd van ons zomerseizoen. Naar traditie geven de past captains hun acte de présence. Allemaal blijde gezichten. De lente kan beginnen. Wij zijn er klaar voor.


Senioren Wintercup by Ratio Meyer Golf Cup op 7 maart 2024

Bekijk hier de aftermovie met leuke foto's van de senioren wintercup by Ratio op donderdag 7 maart. 


Nicole en Michel hebben de greensome wedstrijd gewonnen en mogen in september op Keerbergen gaan strijden voor een ticket naar Vilnius.


SR Wintercup by LOUISA en MARC VD BLEEKEN

Op 29 februari waren Mark en Louisa van den Bleeken onze sponsors met wel heel toepasselijke prijzen: schoenenpoetsmiddelen, zodat de prijswinnaars de volgende wedstrijd met propere schoenen de baan in kunnen.


Hole in one op NC Hole 3

Er is een hole in one geslagen op hole 3 van de North Course door Jacques Van Doorn! Proficiat Jacques!


Senioren The Queens Wedstrijd op 22 februari

Op 22 februari kon de wedstrijd van onze 4 Queens doorgaan.
Deze wedstrijd stond gepland voor begin januari, maar moest geannuleerd worden door sluiting van de baan.
Eindelijk konden we weer eens 18 holes spelen en dat maakte iedereen gelukkig.


Senioren Wintercup by Lina en Lisette op 8 februari

Op 8 februari waren Lisette Waelbers en Lina Dom onze lieftallige sponsors.
Het was een kletsnatte dag. Voor de meesten een reden om na de warme chocolademelk te stoppen. Maar degenen die de 18 holes uitspeelden verdienen een compliment voor volharding.


Senioren Closing by Herwig Simons op 26 oktober

Op 26 oktober vierden we onze closing van het zomerseizoen.
Deze laatste wedstrijd werd gesponsord door Herwig Simons. Een scramble met vier is een goede formule om het seizoen af te sluiten. Het beste team haalde zelfs 48 punten. Tevens werd de speelster en speler van het jaar bekend gemaakt. Dat zijn Greta Floren en Herman Boumans. 

 


Senioren Wedstrijd by Cathy, Ilse, Monique & Christian op 12 oktober

Op 12 oktober waren Cathy en Christian Laddyn, Ilse De Kort en Monique van Woensel onze sponsors. Helaas konden Cathy en Monique niet aanwezig zijn op de prijsuitreiking. Op voorstel van de sponsors werd een nieuwe formule met drie gespeeld, die goed in de smaak viel. 

 


Senioren Wedstrijd by Jan de Wacker, Victor Celen en Wim van Noten

Op 5 oktober waren Jan de Wacker, Victor Celen, Wim van Noten en Ludo De Cleyn de sponsors van de dag.
De eerste prijswinnaars in de eerste en tweede categorie staan vol trots op de foto.

 


Senioren Wedstrijd by Lions Antwerpen Moerland op 21 september

Het was op 21 september een kletsnatte dag. Toch waren er moedige senioren, die de regen trotseerden en volhielden. De Lions Moerland onder aanvoering van Elbert-Piet Jongekrijg hadden een olijfolieproeverij georganiseerd en ook de prijzen waren heerlijke flesjes olijfolie. De opbrengst van hun verkoop gaat naar het goede doel. Alle deelnemers kregen een flesje olijfolie mee naar huis, dus niet alleen de trotse winnaars.


 


Senioren Wedstrijd by Ophoff - De Boer en Partners op 14 september

Op 14 september speelden we een texas scramble met 4. Een formule om prachtige scores te behalen. Stephan Ophoff en De Boer & Partners waren onze sponsors. Wij kregen een prachtige receptie aangeboden op een zonovergoten terras. Een prachtig einde van de zomer van 2023.

 


Senioren Ontmoeting Oostende - Rinkven @ Oostende op 8 september

Op 8 september hadden we een uitstap naar Oostende. De baan lag er mooi en goed onderhouden bij. Met een lichte zeebries was het zeer aangenaam spelen. De beste score met 45 punten werd gehaald door Gaby Boumans en Daniëlle Verellen.

 


Senioren by D&D op 17 augustus

Op 17 augustus waren de nestors van Rinkven enthousiaste deelnemers en tevens sponsors van de seniorenwedstrijd.
De D & D ‘ers hadden er duidelijk plezier in. 

 


Senioren Wedstrijd by Nicole & Margriet op 24 augustus

Op 24 augustus waren Margriet Hellemans en Nicole Segers het middelpunt van de dag.
Zij stonden stralend achter hun mooie prijzentafel.
Ook de winnaars zagen er gelukkig uit.
Goed spelen en een fles champagne als beloning. Wat wil je nog meer? 

 


Wedstrijd 10 augustus door de Amigo’s 

Na alle regen van de afgelopen weken scheen eindelijk weer eens de zon.
Tijdens een etentje kwamen Hilde de Bie, Grace Noorlander, Philip Vernaet, Joshua Stein  en Paul Verkooijen spontaan tot het besluit een wedstrijd te sponsoren. Na discussie werd de naam Amigo’s gekozen. En voila, daar staan ze. 

 


Senioren Ambras Toernooi by Vrolijke Fietsers op 13 juli 

Op 13 juli was het ons jaarlijkse ambrastoernooi. Met je partner een foursome spelen is geen gemakkelijke opgave.
Gelukkig vielen de echtelijke ruzies na afloop mee. Onze captain had voor de prijsuitreiking zich verkleed als een vrolijke fietser, want zij waren de sponsors van dag. 

 


Senioren by Bank Delen op 6 juli

Donderdag  6 juli een stralende dag voor een partijtje golf. De inschrijvingslijst stond goed vol. De senioren hadden er duidelijk zin in.
Delen private banking was de sponsor, waarvoor onze dank. 

 


Tweedaagse outing naar Nunspeet op 21 en 22 juni

 

 


Dames nodigen uit op 29 juni

Op 29 juni nodigden de dames een heer uit.
Een texas scramble met twee is een ontspannen formule. Six ladies waren sponsor. De winnaars werden niet in de  bloemen maar in het bier gezet

 


Senioren Wedstrijd by M.O.D. op 1 juni

Op 1 juni stonden de MOD’s voor de prijzentafel. Prachtige prijzen die men kon winnen door de formule chapman goed te spelen. De MOD’s ook wel de Masters of Disasters zijn gerenommeerde artsen en tandartsen op pensioen die nu veel golfen.

 


Senioren Wedstrijd 'Heren 1 nodigen uit' by DC10 op 25 mei

Op 25 mei waren de DC 10 ‘ers onze sponsors van de wedstrijd ‘heren nodigen uit’ . Een ploeg straffe mannen die iedere dinsdag om 10 uur op de afslag staan.  Zij spelen voor een fles wijn, maar nu werd de wijn geschonken aan de winnaars van deze dag.

 


Senioren Wedstrijd By The Chaps op 20 april

Deze groep krasse mannen in mooie outfit met de naam Chaps hadden veel flessen Aix ingeslagen om de winnaars te trakteren van de wedstrijd van 20 april.

 


Senioren Wedstrijd Rinkven - Damme op 13 april

Op 13 april kwam Damme bij ons op bezoek met een delegatie van 36 deelnemers.
Zoals ieder jaar spelen we een 4bbb en de scores van Rinkven en Damme worden dan opgeteld. Dit jaar is Rinkven de winnaar en mocht de beker in ontvangst nemen. De topscore werd door echtpaar van Regenmortel neergezet.

 


 

 


 

Senioren Wedstrijd By The Friends

Donderdag 6 april was een kletsnatte dag. Iedereen die de wedstrijd heeft uitgespeeld, heeft eigenlijk een prijs verdiend voor moed en volharding. Helaas waren die er niet. Alleen voor de nummers 1 tot en met drie.
De chocolade paashazen werden geschonken door de Friends, dames die sinds hun interclub wedstrijden vriendinnen zijn.

 

 


 

Senioren Wedstrijd By "The Rebels"

Op 30 maart waren de krasse rebellen de sponsor van dienst. En zoals hun mecenas Guy De Roeck in zijn toespraak vertelde: oud maar nog springlevend. De formule was een shamble en de eerste prijs van die heerlijke fantastische hammen.

 

 


 

Senioren Van Lanschot Trofee Golf Vlaanderen

Op 23 maart werd er gestreden om de van Lanschot trofee.
Bij de dames was Lieve Heylen de winnares en Herman Boumans had bij de heren de beste score. Zij mogen de halve finale op Spiegelven in juni spelen.

 

 


 

De start van het nieuwe zomerseizoen en zoals de traditie dit gebiedt geven de past en de huidige captains acte de présence. Om te wennen aan zomer teeboxen en zomergreens is een scramble de ideale formule.


 


 

Senior Golf Wedstrijd by Ratio

Op 2 maart was Golf by Ratio als sponsor weer op Rinkven. Hilde Schellekens won met 51 punten de eerste prijs en mag de finale spelen op Keerbergen. De hoofdprijs is een golfreis naar Spanje.

Via deze link kan u nog meer foto's bekijken.

 

 


 

Op 23 februari waren Marc en Louisa Van den Bleeken onze sponsors. Er werden mooie scores behaald met de formule 4BBB. De winnaars werden beloond met sportsokken om nog beter te stappen. 

 

 


 

 

Happy Valentine op 16 februari

The Eagles, de heer en mevrouw Van Regenmortel, De Saegher en Theunen hebben een happy Valentine georganiseerd op 16 februari. De grote kunst was om een bal te slaan door een mooi hart. De beloning voor die dag goed te spelen bestond uit zoete en zoute versnaperingen.

 

 

 


 

Senior Wedstrijd 9 februari

Lina Dom en Lisette Waelbers waren de sponsors op 9 februari ’23.

 

 


 

Scramble Wedstrijd op 19 januari

Op 19 januari kwam Saïd naar Rinkven om de prijzen van de Scramble wedstrijd uit te reiken. Saïd is de eigenaar van restaurant Ciconia en cateringbedrijf De Smaak. 

 


 

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar


Op donderdag 5 januari was het de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Dit wordt traditioneel gesponsord door onze vier koninginnen: Annie, Chris, Mieke en Ingrid. 

 


 

SR Sinterklaas Cross Country by DC 10.

Sinterklaas is nog wat langer in België gebleven zodat hij op 8 december de senioren op Rinkven kon bezoeken. Dit jaar was hij zelfs vergezeld van 2 pieten.
De DC tieners hebben Sinterklaas wel geholpen om prijzen te kopen, want de geldbuidel van die oude man was na 5 december wel totaal leeg.