vrijdag 18 september 2015


Rinkven Golfclub lanceert vandaag met enige trots en tevredenheid deze gloednieuwe website. Niet enkel is de website grafisch opgefrist, hij is tevens een toonbeeld van gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Enkele rubrieken werden geherstructureerd en alles werd aangepast aan de hedendaagse normen van het internet.

Zo is de website responsive opgebouwd, zodat je ook probleemloos via je tablet of telefoon een bezoek kunt brengen aan www.rinkven.be. Het meldpunt en de link naar i-golf blijven uiteraard twee belangrijke elementen voor onze leden. Deze staan dan ook prominent in beeld rechts bovenaan zodat je hier snel naar kan navigeren.

Daarnaast werd er bijzonder veel aandacht besteed aan de informatie over onze golfbanen en faciliteiten. Bij Rinkven mogen we terecht fier zijn op onze prachtige omgeving, en dat brengen we uitgebreid in beeld met informatie over de holes op respectievelijk de Old Course en Championship Course pagina's. 

Ook volledig vernieuwd is het Rinkven fotoboek. Het is de bedoeling om hier op zeer regelmatige basis foto's toe te voegen van onze activiteiten, prijsuitreikingen, interclubs, enz. 

Wij wensen onze bezoekers veel surfplezier op onze nieuwe website.
Feedback is steeds welkom via het contactformulier.