dinsdag 2 februari 2021


Beste Rinkvenners, 

Op zaterdag en zondag 13/14 februari bieden wij een Valentijnsmenu aan, samengesteld in samenwerking met onze nieuwe chef,Gregory Defossé.

Uw keuzes kunnen doorgegeven worden via mail op horeca@rinkven.be, en dit nog  t.e.m. donderdag 11/02 om 20.00u. De bestellingen kunnen afgehaald worden (take-away) tussen 16:00u en 18:00u, boven in de bar met respect voor de Covid -19 maatregelen (social distance en de te volgen routing).

Alle gerechten worden Covid-19-proof verpakt. We geven ook duidelijke richtlijnen mee m.b.t. de verdere thuisbereiding.

Hopelijk maken jullie massaal gebruik van deze mogelijkheid tot kennismaking met onze nieuwe chef!

Alvast bedankt.

Carl en team.

 

VALENTIJNS MENU € 49,50 p.p.

Kaassoes , Humus & crisp, Prosciutto Iberico 

of

3 Oesters Gillardeau n°3 

-------------------

Butternutsoep, gepekelde bloemkool

------------

Gerookte eend , frisé salade, pecannoten, gedroogde vijg, honingmosterddressing 

of

Tartaar van zalm, sushirijst, zeewier 

------------

 Mechelse koekoek, gebakken ratte aardappel, wortel, gepofte zoete ui, jus 

of

 Halve kreeft gegrild, gekookte ratte aardappel, salade vinaigrette salée , huisgemaakte mayonaise en cocktail

------------

Passievrucht, merengue, vanillecake

of

Brownie, gezouten karamel, mouse van chocolade, framboos

Indien u wenst kunnen wij ook bijpassende wijnen voorzien;

Wijnpakket met fles cava en fles witte of rode wijn €30

Wijnpakket de luxe met fles champagne en fles witte of rode wijn €50

Alle gerechten worden Covid-proof verpakt. We geven ook duidelijke richtlijnen mee m.b.t. de verdere thuisbereiding.

Bestellingen kunt u doorgeven per email aan: horeca@rinkven.be

Ook als u vragen heeft, of speciale allergieën of dieetwensen, kunt u een e-mail sturen naar: horeca@rinkven.be