Valentijnsmenu
dinsdag 2 februari 2021
Beste Rinkvenners,
Op zaterdag en zondag 13/14 februari bieden wij een Valentijnsmenu aan, samengesteld in samenwerking met onze nieuwe chef,Gregory Defossé.
Uw keuzes kunnen doorgegeven worden via mail op horeca@rinkven.be, en dit nog t.e.m. donderdag 11/02 om 20.00u. De bestellingen kunnen afgehaald worden (take-away) tussen 16:00u en 18:00u, boven in de bar met respect voor de Covid -19 maatregelen (social distance en de te volgen routing).
Alle gerechten worden Covid-19-proof verpakt. We geven ook duidelijke richtlijnen mee m.b.t. de verdere thuisbereiding.
Hopelijk maken jullie massaal gebruik van deze mogelijkheid tot kennismaking met onze nieuwe chef!
Alvast bedankt.
Carl en team.
VALENTIJNS MENU € 49,50 p.p.
Kaassoes , Humus & crisp, Prosciutto Iberico
of
3 Oesters Gillardeau n°3
-------------------
Butternutsoep, gepekelde bloemkool
------------
Gerookte eend , frisé salade, pecannoten, gedroogde vijg, honingmosterddressing
of
Tartaar van zalm, sushirijst, zeewier
------------
Mechelse koekoek, gebakken ratte aardappel, wortel, gepofte zoete ui, jus
of
Halve kreeft gegrild, gekookte ratte aardappel, salade vinaigrette salée , huisgemaakte mayonaise en cocktail
------------
Passievrucht, merengue, vanillecake
of
Brownie, gezouten karamel, mouse van chocolade, framboos
Indien u wenst kunnen wij ook bijpassende wijnen voorzien;
Wijnpakket met fles cava en fles witte of rode wijn €30
Wijnpakket de luxe met fles champagne en fles witte of rode wijn €50
Alle gerechten worden Covid-proof verpakt. We geven ook duidelijke richtlijnen mee m.b.t. de verdere thuisbereiding.
Bestellingen kunt u doorgeven per email aan: horeca@rinkven.be
Ook als u vragen heeft, of speciale allergieën of dieetwensen, kunt u een e-mail sturen naar: horeca@rinkven.be