maandag 24 oktober 2022


Dag 3 

De derde en laatste ronde zijn we op 11 slagen van de leider gestart. Na een drietal holes was het spelen weeral stop gezet door het slechte weer. Om 12u45 is het spelen hervat. De regen was gelukkig verdwenen, maar de wind niet. Dit maakte het heel moeilijk om de kleine greens en smalle fairways van troia te raken. Ondanks de moeilijke condities slagen we erin om onze 7de plaats te behouden met een dag score van +10. We hebben zeker ons best gedaan gedurende de hele week maar we zijn zeker dat we daar vanboven mee hadden kunnen draaien als de golf goden ons beter gezind waren. Uiteindelijk kroont Frankrijk zichzelf tot European club champions. 

In de avond ging de prijsuitreiking en het diner door. Tijdens de prijsuitreiking kregen we te horen dat het kampioenschap zich wederom op het mooie maar taaie Troia golf zal plaatsvinden. 

Wij zouden graag iedereen willen bedanken die ons gesteund hebben. Ook een dikke merci aan het bestuur om alles te regelen wat we nodig hadden om het meeste uit onze week in Troia te halen. 

 

Jürgen Jack Maxim Lev