zondag 9 augustus 2020


Beste Rinkvenlid,

 Zoals eerder gemeld, zullen er  op maandag 24 augustus enkele spelers een éénmalige uitdaging aangaan op de “NORTH COURSE”, dit om geld in te zamelen voor het wetenschappelijk onderzoek rond Covid-19 van het Rode Kruis.

Rinkven heeft 2 ploegen ingeschreven voor dit gebeuren, een Youngster/ junior en interclub/celeb ploeg.Onze platinum sponsor Port of Antwerp is ook medesponsor van dit evenement.

Elke speler/ploeg probeert gedurende de ganse dag zoveel mogelijk holes af te werken. De spelers zullen zich voor een bedrag laten sponsoren door familie, vrienden, andere clubleden,…

De Belgische profgolfers Nicolas Colsaerts, Thomas Pieters, Thomas Detry en onze Manon De Roey steunen Holes for Heroes en spelen een exhibitiewedstrijd op de club van de ploeg die het meeste geld heeft weten in te zamelen.

Hoe plant Rinkven deze uitdaging in ?

 Rinkven gaat met de 2 teams voor minstens 54 holes….. de uitdaging aan.

 Om 07h00 starten alle spelers voor 36 holes en na de middag starten zij op hole 1 & 10 om minstens nogmaals 18 holes te spelen, spelers die dan nog verder wensen te spelen om net als Thomas Pieters 60 holes of meer te spelen kunnen dan blijven spelen tot maximum zonsondergang (20h44).

 

Hoe kan u uw steentje bijdrage aan dit evenement ?

Steun het rode kruis door één of meer van onze spelers te sponsoren. Klik op de naam van de speler om uw donatie te doen.

Youngster/junior team

 

Interclub/Celeb team

 

Sponsor de challenge en help het Rode Kruis.

Alvast bedankt voor uw duwtje in de rug!

Vanaf € 40 is je gift fiscaal aftrekbaar. Zo recupereer je 60% van je gift.