maandag 17 juni 2019


De Week na de BKO was het aan onze eigenlage hcp's om hun beste slagen boven te halen voor het club kampioenschap " Challenge Benoit".

Voor de 1ste keer in vele jaren waren er meer inschrijvingen bij de heren dan toegelaten en zijn er enkele spelers op de reservelijst gekomen.

Zaterdag nacht hadden we nog CODE ORANJE voor de wind en was het twijfelachtig of de wedstrijd wel kon doorgaan, maar tegen de ochtend was de alarm code naar GEEL gegeaan en in samenspraak met de headgreenkeeper is er beslist geweest om de wezdstrijd te laten doorgaan.

Voor de spelers was de 1ste ronde zeker een uitdaging, de BKO baan spelen van de blauwe tee's voor de dames en de zwarte tee's voor de heren met hevige windstoten.

Dit was ook aan het resultaatvan de 1ste ronde op te merken.

Voor de dames waren er slechts 3 speelsters die hebben meegestreden voor de tittel van club kampioene en zij hebben alle 3 de 2 rondes gespeeld met volgend resultaat

Voor de heren was het "full house"  met 45 spelers en enkele op de wachtlijst, door het mindere weer lag de cut wel hoger dan de vorige jaren , namelijk 91.

Hierbij de resultaten voor de heren :

 

Proficiat aan zij die deelnamen, door de cut waren en gewonnen hebben