dinsdag 6 februari 2018


Winterseizoen 2017-2018

RINKVEN CLUBAVOND

 

Voorlaatste Clubavond van de reeks 2017-2018!

Elke wintermaand kunt u gratis komen luisteren naar een interessante gastspreker. Herman Naeyaert of Guillaume Van der Stighelen zorgen opnieuw voor een introductie van onze genodigde.
We beloven u telkens een boeiende avond!

Gastspreker        :        Lieselotte Pieters

Datum- uur         :        Donderdag 8 februari 2018 om 20 uur in de polyvalente zaal

Onderwerp         :        Het bedrijf achter de sporter Thomas Pieters & het bedrijf achter de Belgian Knockout

Lieselotte Pieters studeerde communicatiewetenschappen aan de VUB en startte haar carrière in 2010 bij de VVG als woordvoerder en eventmanager.

In 2013 haalt IMG, het mediabedrijf achter de European Tour, Lieselotte binnen. Hier leert ze alles over het onderhandelen van de TV rechten van de European Tour, de (Europese) Ryder Cup en The Open bij internationale ‘broadcasters’. Hier leerde Lieselotte het reilen en zeilen achter de schermen van de European Tour.  

Met die ervaring neemt ze nu voor het vijfde jaar het management op zich van haar broer Thomas Pieters en daar komt dit jaar de organisatie bij van de Belgian Knock Out, het eerste tour event in België in twintig jaar dat plaats heeft op ons terrein, Rinkven.

In een vraaggesprek met Guillaume Van der Stighelen, zelf master marketeer en een carrière van dertig jaar in de internationale reclame achter de rug, geeft mevrouw Pieters u inzicht in de marketing achter een topgolfer, en hoe je zowel lokaal als wereldwijd belangstelling kan creëren voor een top-golfgebeuren in een land met amper zestig duizend golfliefhebbers.

Het belooft alweer een bijzonder boeiende avond te worden. Ook u mag haar vragen stellen. Stuur uw vraag met betrekking tot de marketing achter Thomas Pieters of de marketing achter het Belgian Knock Out naar balie@rinkven.be.

Inschrijven          :        Via i-Golf ; ook familie, vrienden en andere geïnteresseerden zijn welkom.
                                     A.h.v. jullie inschrijvingen kunnen we de nodige zitplaatsen voorzien.

Deelname is gratis

Iedereen is hartelijk welkom!


Laatste spreker van onze reeks Clubavonden 2017-2018

Do.  8 maart

dhr. Leo Neels