vrijdag 26 mei 2017


 

Beste leden en bezoekers

Vanaf volgende week woensdag 31 mei starten opnieuw een aantal werken rondom het clubhouse en het caddyhouse. Deze werken hebben te maken met de parking en de resterende wegenwerken en gaan hinder opleveren voor de toegang tot de infrastructuur.

Op dinsdag 06 juni en woensdag 07 juni zal de toegang tot de parking wordt afgesloten. We zullen op deze dagen de driving range gebruiken als parking. U wordt dan gevraagd de Mathildadreef te gebruiken als toegangsweg tot de club. De Mathildadreef is een zandweg die bereikbaar is vanaf de St-Jobsteenweg, ongeveer 200m voor de normale ingang van Rinkven als u vanuit ’s-Gravenwezel komt. Er zal seingeving worden aangebracht om u wegwijs te maken.

De driving range zal dan worden gesloten op 06-07 juni, de short game area blijft open en uiteraard ook beide banen en pop-up clubhouse.

De betonwegen mogen sedert deze week betreden worden maar wij vragen u om zeer voorzichtig te zijn en te allen tijde de werken voorrang te verlenen. Omwille van de toegankelijkheid van de betonwegen speelt de North Course terug in de normale volgorde.

De zones achter beide finishing holes en de surrounds van de teeboxen NC10 zijn ingezaaid en nog zeer kwetsbaar, zeker met dit warme weer. Gelieve deze zones niet te betreden of met trolleys/buggies over te rijden a.u.b. Vanaf 12 juni zullen ook de resterende zones rond het clubhouse en caddyhouse worden ingezaaid.

De buitenmat van de driving range zal rond midden juni kunnen geïnstalleerd worden, zodra de asfaltonderlaag beschikbaar is.

Volgende week maandag 29 mei wordt de overdekte driving range afgesloten om de grasstrook voor de mat te kunnen inzaaien. De gras practice aan de linkerkant (richting hoeve) kan gebruikt worden voor hoge tee-shots. Ook de shortgame areas blijven open.

Onze verontschuldigingen voor het ongemak dat deze werken veroorzaken. We rekenen op jullie medewerking en begrip om dit alles zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Sportieve groeten,

 

Ben Ooms

Club manager