maandag 18 januari 2016


Naast de sportieve successen die we met Rinkven Golfclub bijna jaarlijks kennen, mikken we met onze baan ook steevast op de Belgische top. Een team van greenkeepers en caddymasters trachten onze leden en bezoekers een opperbeste ervaring te bieden op twee kwalitatieve 18-holes banen. Het is dan ook met trots dat onze Old Course in 2015 op de 18e plaats geëindigd is van Belgische golfbanen in de Backspin “Best of Belgium” ranking. Dit ondanks de werken en de renovatie die grotendeels nog moet plaatsvinden.

We kijken hoopvol naar de toekomst om nog enkele plaatsen te klimmen op deze prestigieuze ranking, dan wel met de North & South Courses, zoals die vanaf het seizoen 2016 door het leven zullen gaan. Wij bedanken alle golfers die de kwaliteit en pracht van onze terreinen wisten te waarderen en hun stem hebben uitgebracht op Rinkven Golfclub.

De officiele nationale ranking werd net als vorig jaar aangevoerd door Zoute Golf, gevolgd door Limburg G&CC en Ravenstein. Wij wensen alle andere clubs te feliciteren met hun inspanningen om golf in België tot een unieke sportbeleving te maken!

Klik hier voor de volledige ranking.